Workshop Inzicht in je innerlijke wereld

Een avondje voor jezelf

Afbeeldingen / workshop inzichten verkrijgen innerlijke wereld

Heerlijk ontspannen aan de slag met bijenwas, hypnotherapie en reiki, jezelf dat momentje tijd gunnen om naar binnen te keren of die intentie neer te zetten waarvan je voelt dat hij je al een poosje roept maar waarbij je nog niet de tijd hebt genomen om te luisteren en te voelen wat deze intentie je te brengen heeft. We starten met de symbolenreis, een korte visualisatie waarin je vanuit je onderbewustzijn waarbij je weer even dicht bij jezelf komt, waar inzichten of antwoorden of juist vragen naar voren komen en waar je deze avond mee aan de slag mag gaan.

Daarna gaan we aan de slag met de bijenwas, puur op gevoel vanuit eigen intuïtie ga je aan de slag en maak je diverse tekeningen. Tekeningen waarbij je afstemt op jouw intentie, op jouw vraag of op jouw doel. Datgene wat jij mag ontvangen wordt zichtbaar in jouw tekening. Bijenwas is energie en energie is bewegelijk. Ook jouw bijenwastekening zal op den duur veranderen aan de hand van de energie die jij hebt gekoppeld bij het maken van deze tekening.

We sluiten af met een korte zelfheling waarbij we dat wat losgekomen is tijdens dit proces verzachten en aankijken vanuit liefde, liefde voor onszelf en waar vanuit jij zelf weer verder kunt in jouw proces. Spreekt deze workshop jou aan? Meld je dan nu aan.

Er is plek voor 4 personen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De workshop wordt gehouden in mijn praktijk. Datum wordt in overleg bepaald. Bijdrage is € 44,44.