Reiki II Training

Reiki II, je hebt de eerste belangrijkste stappen al gezet in jouw helingsproces en bent in staat om anderen te behandelen. Misschien voel je al snel dat je klaar bent voor de volgende stap of misschien heb je wat langer de tijd nodig gehad om alles te laten bezinken en te integreren in je levensstijl. Alles is goed, er is geen goed en er is geen fout!
 
Tijdens Reiki II gaan we een stapje verder. Je krijgt 3 symbolen aangereikt die het helingsproces zullen versterken en bekrachtigen. Je leert hoe je op afstand kunt werken voor als iemand bijvoorbeeld ver weg woont, je nog geen praktijkruimte hebt om iemand te ontvangen en je liever niet iemand in je huis toelaat, of voor als het voor iemand niet mogelijk is om naar jou toe te komen om wat voor reden dan ook.
 
Deze 3 symbolen kun je inzetten tijdens je Reikibehandeling en omvatten vele mogelijkheden waarvan nog lang niet alles is ontdekt. Ga dan ook vooral op ontdekking uit voor wat voor jou werkt.

Je gaat leren hoe je deze symbolen kunt inzetten, wat ze betekenen, wanneer je ze kunt inzetten en waar ze voor dienen. Het werken met de 3 symbolen kunnen jouw eigen spirituele groei intensiveren en daarnaast kun je meer inzicht in jezelf verkrijgen.
 
Reiki II Training
De Reiki Training bestaat uit een Theoriegedeelte en een Praktijkgedeelte. Ik kan mij goed voorstellen dat het, in de drukke tijden dat het voorts zijn, lastig kan zijn om een hele dag uit te trekken voor deze training. Daarom heb ik de volgende opzet gemaakt.

Theoriegedeelte: je krijgt de complete hand-out twee weken voor het plaatsvinden van het Praktijkgedeelte per mail toegestuurd, zodat je deze alvast kunt doornemen. Het is dan ook de bedoeling dat je de hand-out goed doorleest en eventuele vragen noteert, wil je goed voorbereid zijn op het praktijkgedeelte.

Praktijkgedeelte: tijdens het praktijkgedeelte nemen we de belangrijkste stappen uit het Theoriegedeelte door en ga je oefenen op elkaar, zodat je weet wat je moet doen als je de symbolen wilt inzetten tijdens een behandeling of voor het reinigen van ruimtes, het opladen van edelstenen etc. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Tevens zul je na uitvoering van het praktijkgedeelte worden ingewijd.

Ben jij klaar om nog verder te groeien en jouw behandelingen voor jezelf en voor anderen te versterken? Meld je dan nu aan voor Reiki II! Het praktijkgedeelte duurt zo'n 4 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Na afronding van het praktijkgedeelte zul je worden ingewijd en ontvang je een certificaat. Ook hier geldt net als bij Reiki I dat de inwijding 21 dagen integratie nodig heeft. Luister in deze periode goed naar je intuïtie voor wat je nodig hebt, pas Reiki toe en ga in overgave. De training wordt vooralsnog gegeven in mijn praktijk of bij een grotere groep op een prachtige locatie in Tilburg. De bijdrage is € 195,-. Ben jij enthousiast geworden of ken jij iemand die deze ondersteuning goed kan gebruiken? Meld je dan nu aan voor een van de geplande trainingen en ontvang 5% korting onder vermelding van kortingscode VRIENDENKORTING5%. Deze korting is te gebruiken tot 31 juli 2024!


Ik bied je de mogelijkheid om onderstaande losse opties erbij te kiezen:

  • 1 op 1 coachingssessie van 60 minuten live in mijn praktijk na de 21 dagen integratie, waarbij we samen doornemen hoe je deze 21 dagen hebt ervaren, waar je tegenaan bent gelopen en waar je graag nog advies over zou willen ontvangen en we nemen die dingen door die je graag nog eens herhaald zou willen zien.

  • 1 op 1 coachingssessie van 60 minuten waarin we samen specifiek inzoomen op een bepaalde blokkade die je ervaart, waarin ik je begeleid in hoe je deze blokkade zelf kunt aanpakken door het toepassen van Reiki.

  • 1 op 1 coachingssessie van 60 minuten waarin we gaan afstemmen op jouw eigen praktijk c.q. jouw eigen uitvoering van Reiki op anderen, welke cliënten je wilt aantrekken, wat wil jij voor een ander betekenen en waar ligt jouw grens. Dit wordt ook al gedeeltelijk behandeld tijdens de training, maar ik kan mij voorstellen dat je het fijn vindt dit uitgebreid 1 op 1 door te nemen en op af te stemmen.

  • 3 maanden intensieve begeleiding vanaf het moment van inwijding, 1 op 1 afgestemd op jouw behoeftes. Ik kan mij voorstellen dat je je in het diepe gegooid voelt na de inwijding en hoe nu verder? Hoe pak ik zaken aan die op mijn pad komen tijdens mijn integratieproces? Ik heb een aanvraag voor een Reikibehandeling en je voelt je wat onzeker en wilt nog even alles doornemen van hoe je jouw sessie gaat aanpakken.Tijdens deze 3 maanden hebben we contact via app, mail, telefoon of indien nodig en/of gewenst 1 op 1 live contact in mijn praktijk. Ik begeleid jou gedurende jouw proces en zal jou helpen inzicht te verkrijgen bij de blokkades waar je tegenaan loopt en hoe je deze door uitvoering van Reiki kunt doorlopen.
De bijdrage voor de 1 op 1 sessies is € 90,- en voor het 3 maanden traject € 250,-.

Bundelprijs Reiki I en II: € 325,-, exclusief eventuele los bij te boeken opties.


Data Reiki II
24 augustus 2024 van 09.00 - 13.00 uur
13 september 2024 van 09.00 - 13.00 uur
11 oktober 2024 van 09.00 - 13.00 uur
15 november 2024 van 09.00 - 13.00 uur
19 december 2024 van 09.00 - 13.00 uur

Kun je niet opgenoemde data, stuur gerust een berichtje dan gaan we samen op zoek naar andere mogelijkheden. De inschrijftermijn sluit 2 weken voor het plaatsvinden van elke training. Wil je liever 1 op 1 worden begeleid? Dat is mogelijk. Neem dan eens een kijkje bij het Reiki 1 op 1 coachingstraject.