Reiki 1 op 1 traject

Een half jaar lang begeleiding waarin de aandacht ligt op persoonelijke groei en je groeit in jouw proces onder begeleiding van de liefdevolle en zachte begeleiding van Reiki. Je gaat ontdekken wat Reiki voor jou kan betekenen en je stroomt door in hoe je anderen zou kunnen helpen. Je bent op zoek naar verdieping en alles komt samen tot een geheel. Hoe fantastisch klinkt dat?

Dit traject is voor jou ideaal als je liever 1 op 1 begeleiding ontvangt, jouw eigen traject helemaal afgestemd op jouw behoeftes in jouw tempo. 
 
Ga jij samen met mij deze reis aan? Ik bied jou veiligheid, eerlijkheid, ik bied jou een spiegel als dat nodig is, ik help jou met ontplooien, groeien, jezelf weer herontdekken en bovenal jouw zelfliefde groeien tot een diepere laag van herkenning. Vanuit liefde, vanuit vertrouwen, vanuit respect van mij naar jou.

Hoe jouw traject eruit gaat zien? Dat stemmen we samen helemaal op jou af. Gedurende 6 maanden lang zal ik jou begeleiden gedurende jouw proces en zal ik jou inwijden in Reiki I en II. Je ontvangt hiervoor tevens een certificaat. 

Ben jij klaar om dit avontuur samen met mij aan te gaan? Plan dan nu jouw gratis en geheel vrijblijvende intakegesprek in.

Heb je al een Reiki Training (elders) gevolgd en wil je graag ondersteuning?
Ook dat is mogelijk bij Energetisch Centrum Tilburg. Heb je behoefte aan herhaling, uitleg, praktijkondersteuning, praktijkuitvoering of andere zaken die je graag zou wilt verdiepen? Neem dan contact op en dan bespreken we samen welke zaken je graag zou wilt oppakken en hoe een 1 op 1 traject er voor jou uit zou komen te zien. Deze mogelijkheid is ideaal voor als je bijvoorbeeld een online training hebt gevolgd en je behoefte hebt aan uitleg in de praktijk, face tot face. Of als je een Reiki Training hebt gevolgd en daarin zaken hebt gemist of juist als je nog bepaalde zaken wilt herhalen of verdiepen.  Bij Energetisch Centrum Tilburg ben je aan het juiste adres voor persoonlijk contact en verdieping. Ik help je graag bij datgene wat je zoekt en nodig hebt om zelf Reiki toe te passen voor jezelf, voor anderen, zowel privé als zakelijk.

Voel je welkom en ik zie je graag in mijn praktijk.