Reiki I Training

Wat je ook doet, alles keert terug naar jezelf. Hoewel we het vaak fijner vinden om met anderen bezig te zijn, ons te richten op een ander, is het in eerste instantie veel belangrijker je te richten op jezelf. Het is niet makkelijk naar jezelf te kijken, naar binnen te richten, te voelen wat zich in ons afspeelt en er dan ook nog iets mee te “moeten” doen.
 
Nee, aan jezelf werken is niet makkelijk. Maar toch is het makkelijker dan je denkt. De eerste stap is DOEN. Maar daar ligt nu vaak “het probleem”. Die drempel overgaan, die zaken aankijken die je tegenhouden te groeien, te ontwikkelen, pijnstukken doorvoelen, stappen zetten. Ik weet hoe moeilijk dat kan zijn, maar ik weet ook hoeveel het mij gebracht heeft toen ik mijzelf bij elkaar geraapt had en alle moed had verzameld om er dwars door heen te gaan.
 
Ik ben opgegroeid met een mentaliteit van doorpakken, niet zeuren, doorgaan en noem maar op. Dat resulteerde in dat het altijd maar beter moest, het was nooit goed genoeg, ik zag alleen mijn fouten en niet de goede dingen van mezelf. Ik was hard en streng voor mezelf en de lat lag altijd hoog en het liefst nog net iets hoger dan dat.

Ondertussen weet ik dat ik liever mag zijn voor mezelf. Het zal nooit goed genoeg zijn, perfect, maar is perfectionisme niet dat het goed is als je tevreden bent? Gelukkig bent met wie je bent en met wat je doet en de kleine dingen leert waarderen in het leven.
 
Zelfheling, zo verdomd belangrijk en vaak zo vergeten. Tijdens Reiki I ga ik je meenemen in het zelfhelingsproces. Hoe je jezelf leert kennen, aanvoelen, leert accepteren en lief te hebben en daarna gaan we ons richten op het helen van anderen. Omdat ik het zelfshelingsproces zo belangrijk vind en daar ook uitgebreid de aandacht aan wil schenken heb ik verschillende opties voor je. Alles afhankelijk van wat bij jou past en wat goed voelt voor jou.

De overdracht van theoriekennis en praktijkuitvoering bestaat uit 1 dag van 10.00 – 16.00 uur en na afloop ontvang je een certificaat. Na de inwijding heb je gemiddeld zo’n 21 dagen nodig om alles te laten integreren en transformeren. Vervolgens hebben we een kort telefonisch gesprek over hoe het met je gaat en hoe je deze dagen hebt ervaren. De bijdrage is € 195,-.Locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers in Tilburg in mijn praktijk of op een prachtige externe locatie in Den Bosch.

Tevens ontvangt iedereen van mij een Reikibehandeling, want na al dat harde werken is het ook heerlijk om zelf even op die behandeltafel te liggen en te ontvangen. Even niets te hoeven, gewoon te Zijn in het Hier en Nu.

Mijn eigen ervaring was dat ik meer nodig had. De inwijding, integratie en dan daarna….?

Quoates / 10
Ik bied je de mogelijkheid om onderstaande losse opties erbij te kiezen:

  • 1 op 1 coachingssessie van 60 minuten live in mijn praktijk na de 21 dagen integratie, waarbij we samen doornemen hoe je deze 21 dagen hebt ervaren, waar je tegenaan bent gelopen en waar je graag nog advies over zou willen ontvangen en we nemen die dingen door die je graag nog eens herhaald zou willen zien.

  • 1 op 1 coachingssessie van 60 minuten waarin we samen specifiek inzoomen op een bepaalde blokkade die je ervaart, waarin ik je begeleid in hoe je deze blokkade zelf kunt aanpakken door het toepassen van Reiki.

  • 1 op 1 coachingssessie van 60 minuten waarin we gaan afstemmen op jouw eigen praktijk c.q. jouw eigen uitvoering van Reiki op anderen, welke cliënten je wilt aantrekken, wat wil jij voor een ander betekenen en waar ligt jouw grens. Dit wordt ook al gedeeltelijk
    behandeld tijdens de training, maar ik kan mij voorstellen dat je het fijn vindt dit uitgebreid 1 op 1 door te nemen en op af te stemmen.

  • 3 maanden intensieve begeleiding vanaf het moment van inwijding, 1 op 1 afgestemd op jouw behoeftes. Ik kan mij voorstellen dat je je in het diepe gegooid voelt na de inwijding en hoe nu verder? Hoe pak ik zaken aan die op mijn pad komen tijdens mijn integratieproces? Ik heb een aanvraag voor een Reikibehandeling en je voelt je wat onzeker en wilt nog even alles doornemen van hoe je jouw sessie gaat aanpakken.Tijdens deze 3 maanden hebben we contact via app, mail, telefoon of indien nodig en/of gewenst 1 op 1 live contact in mijn praktijk. Ik begeleid jou gedurende jouw proces en zal jou helpen inzicht te verkrijgen bij de blokkades waar je tegenaan loopt en hoe je deze door uitvoering van Reiki kunt doorlopen.

De bijdrage voor de 1 op 1 sessies is € 90,- en voor het 3 maanden traject € 250,-.

Bundelprijs voor Reiki I en II is € 350,-, exclusief eventuele los bij te boeken opties.

Onthoud, ik ben en blijf jouw Reiki Master, niet voor even maar voor het leven. Heb je vragen, loop je ergens tegen aan bij de uitvoering van Reiki op jezelf of op anderen, stel je vragen gerust. We zijn er om elkaar te helpen, te verrijken, te verlichten.

Data Reiki I
23 augustus 2024
13 september 2024
11 oktober 2024
14 november 2024
12 december 2024

Ik werk graag in een intieme setting en ga voor persoonlijke aandacht. Daarom is het maximum aantal deelnemers 3. Kun je niet opgenoemde data, stuur gerust een berichtje dan gaan we samen op zoek naar andere mogelijkheden.