Kindlicht

Kindlicht

In de wereld van nu wordt er al veel van onze jonge kinderen verwacht. De druk neemt toe, de last wordt zwaarder. Ze moeten aan allerlei verwachtingen voldoen. Maar wiens verwachtingen zijn dat? Die van school? Die van ons als ouders? De verwachtingen die zij zichzelf opleggen?

Als ik kijk naar mijn eigen kinderen die op het moment van schrijven 5 en 8 jaar oud zijn (2024) dan word ik verdrietig als ik zie hoeveel zij al moeten presteren. Een kind mag haast geen kind meer zijn. En kunnen ze niet mee komen, dan vallen ze er buiten. Het hokjessysteem, het stempelsysteem. Allerlei labels zijn we geneigd te plakken op onze kinderen en onszelf. Wat als we nu eens beginnen met echt te kijken naar ons kind en al het moois wat in ons kind schuilt?

Door mijn eigen ervaringen als moeder weet ik hoe belangrijk het is om een kind de ruimte te geven zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. En ook om signalen op te vangen als het niet goed gaat met je kind. En daar wil ik je graag bij ondersteunen. Ik wil je ondersteunen door klaar te staan als je opmerkt dat het niet zo lekker gaat met je kind en er achter te komen waardoor het komt dat je kind niet zo lekker in zijn of haar vel zit.

Wat heeft je kind nodig, wat zit er in de weg? Merk je dat je zoon of dochter wel wat zelfvertrouwen kan gebruiken of dat het mag leren zijn of haar plekje in te nemen? Opstellingen, healing en hypnotherapie zijn een van de methodes die heel goed ingezet kunnen worden bij kinderen om hen een boost te geven, inzichten te geven, maar ook bewustwording te creëren van wat zij waarnemen in hun lichaam en hoe zij negatief kunnen ombuigen naar positief. Ik werk hierbij vooral intuïtief, maar zal ook mijn kennis als opgedaan bij SOS Kinderen en Emoties, Intenso Talenten Basis Training en EFT toepassen waar nodig.


Afbeeldingen / Traject Kindlicht


Hoe ziet het traject Kindlicht eruit?

Stap 1: we beginnen met een intakegesprek waarbij we samen met het kind gaan bespreken waar het graag aan zou willen werken, wat is het doel, wat is ervoor nodig om dat doel te bereiken. 

Stap 2: aan de hand van het intakegesprek stel ik een behandelplan op waarin ik een uitgangspunt aangeef van het aantal te volgen sessies en de daarin te nemen stappen m.b.t. de vorm de sessies.

Stap 3: zodra er een akkoord op het behandelplan is gegeven, gaan we van start.

Stap 4: tussen de sessies in is het altijd mogelijk contact op te nemen met vragen, situaties waar je tegenaan loopt en geen raad mee weet. Er wordt intensieve begeleiding gegeven tussen de sessies door. In een vorm wat voor jullie wenselijk is.

De bijdrage voor dit traject komt globaal neer op:

  • Traject van 3 sessies: € 270,-
  • Traject van 5 sessies: € 520,-
  • Traject van 7 sessies: € 775,-
  • Traject van 9 sessies: € 980,-