It's time to let go

It's time to let go

De omschrijving zegt het al. Het is tijd om los te laten. Het los laten van oude overtuigingen die er door de jaren heen zijn ingeslopen of die je jezelf hebt aangepraat. Tijd om oude patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe kansen. Je voelt al langere tijd dat je op deze manier niet zo verder wilt gaan. Je voelt dat er meer uit jezelf te halen valt en dat je jouw Beste Versie, jouw Volledige Potentieel wilt laten zien, wilt ontdekken. 


Afbeeldingen / Loslaten van oude gewoontes

Het is tijd! Tijd om hiermee aan de slag te gaan. Dit traject zal jou volledig ondersteunen tijdens jouw proces. En wel op de volgende manier:

Stap 1: Intakegesprek, waarbij wij bespreken waar je naar toe wilt.

Stap 2: Holistic Breathing Ademsessie. Om mentaal te kunnen los laten en gedragsverandering te kunnen toepassen in jouw onderbewustzijn, is het soms nodig om eerst fysiek los te laten. Zo ontstaat er ruimte, vrijheid, openheid. Holistic Breathing is een fantastische manier om op diepe lagen fysiek los te laten, zonder dat je hoeft te weten wat je nu precies los laat. Het is niet altijd belangrijk te weten wat je opslaat; belangrijker is je te focussen op daar waar je naar toe wilt.

Stap 3: Nu is het tijd, tijd voor hypnotherapie. Hypnotherapie is een doeltreffende en zeer effectieve manier om gedragsverandering te weeg te brengen. Over het algemeen heerst er een ander beeld van hypnotherapie dan dat hypnotherapie daadwerkelijk kan zijn. Mensen zien vaak in films dat er iemand op een bankje ligt en daar wordt tegen gepraat, eenwegcommunicatie. In dit geval gaan wij werken met tweewegcommunicatie. Waar het beeld rond gaat dat mensen zonder het te weten als kippen op het podium rondlopen, werkt het in de therapievorm heel anders. Je neemt plaats in een heerlijke relaxestoel waar je goed kunt ontspannen. Na een bodyscan, gaan we naar een herinnering waar je je comfortabel voelt, veilig, een herinnering waar je jezelf kunt zijn, gelukkig voelde of op zijn minst neutraal. Jij hebt juist tijdens de gehele sessie de volledige controle. Ik begeleid jou door de sessie heen, zorg voor jouw veiligheid en als jij het niet fijn vindt of als er vervelende gedachtes of gevoelens omhoog komen, dan zal ik jou daar doorheen begeleiden en indien nodig, uit de sessie halen. Als je iets niet wilt, dan gebeurt het ook niet. Hoe zeer je ook in trance bent, het onderbewustzijn is daarvoor te sterk. Zo is het ook dat je niet in hypnose, trance of meditatieve staat of hoe je het ook noemen wilt, kunt blijven. Je valt uiteindelijk in slaap en wordt vervolgens weer wakker. En wat als ik je vertel dat je elke dag jezelf soms meerdere keren in trance brengt? Dan is het eigenlijk niet eens zo heel spannend meer, toch;-) 

We gaan dus werken met jouw onderbewustzijn, waar we datgene gaan loslaten wat jou in de weg staat, wat jou niet meer dient. En vaak is dat niet hetgeen waarvan wij denken wat dat is wat we dienen los te laten. Dat maakt werken met het onderbewustzijn ook zo interessant;-)

Stap 4: Invulsessie (optioneel) Deze sessie vullen wij in aan de hand van wat er uit stap 3 komt. Het kan zo maar zijn dat er nog een herhaling of aanvulling op stap 3 nodig is. Dit zal in onderling overleg worden besproken.

Stap 5: Invulsessie (optioneel) Afhankelijk van wat er in stap 3 uitkomt, kan het zijn dat er een derde hypnosessie nodig is. Dit zal in onderling overleg worden besproken. 

Stap 6: Evaluatie. Deze sessie benutten we om te evalueren de stappen die zijn gezet en om de puntjes op de i te zetten. Wat heb je nu nog nodig om jouw doelen te verwezenlijken of om na te streven.

Indien nodig, is het mogelijk om dit traject aan te vullen met Extra Support. In dit traject zit tussentijdse begeleiding erbij inbegrepen. Mijn ervaring is dat cliënten het fijn vinden om ondersteund te worden voor langere periode. Met bijvoorbeeld een terugkom moment, een extra sessie, een aanmoediging en noem maar op. Dit is per persoon verschillend. Daarom bied ik graag de mogelijkheid om Extra Support erbij te boeken.

De bijdrage voor dit traject is

Optie 1 (stap 1, 2, 3, en 6): € 495,-
Optie 2 (stap 1, 2, 3, 4 en 6): € 580,-
Optie 3 (stap 1 t/m 6): € 695,-