Ik kies Mij

Ik kies Mij


Iedereen heeft het druk in de tijd van nu. De drukte lijkt ons op te slokken, toe te nemen en de last op onze schouders wordt zwaarder en zwaarder. Het gezinsleven vraagt veel energie van ouders en kinderen. De druk om het geleerde tot je te nemen of het nu gaat om school of werk wordt groter, de lesstof moeilijker en kinderen mogen haast geen kind meer zijn. Soms vraag je je mischien wel eens af, waar gaat het naar toe. Waar eindigt het.

Als je jezelf hierin herkent dan voel je diep van binnen dat jij een verschil kunt maken voor jezelf en voor je kinderen. Hoe? Door opnieuw voor jezelf te kiezen. Jezelf centraal te plaatsen, in het midden. 

Jezelf te bekijken vanaf diverse kanten en te ontdekken wat ervoor nodig is om jezelf opnieuw centraal te zetten. Jij bent de hoofdpersoon in jouw leven. De keuzes die jij maakt hebben indirect invloed op hoe jouw kinderen later in het leven staan. Hoe dapper is het om hen mee te geven hoe belangrijk het is om voor jezelf te kiezen. 

Afbeeldingen / Zet jezelf weer centraal
Hoe ziet het traject eruit

Stap 1: het begint met een uitgebreid intakegesprek waarin we bespreken waar je naar toe wilt werken, hoe de huidige situatie is en wat voor jou belangrijk is. 

Stap 2: de volgende stap is een opstelling. Een opstelling is een fantastische manier om inzichten te verkrijgen in de verhoudingen onderling in het gezin zoals deze nu zijn. Ook geeft het duidelijkheid en een realistisch beeld. Door in de opstelling verbindingen te hernieuwen vindt er energetisch ook al verandering plaats in het Hier en Nu. Dit vormt een mooie basis voor de volgende stap.

Stap 3: nu de basis is gelegd en het begin is gemaakt gaan we verder met een fantastische tool om jezelf in het midden terug te zetten. We gaan ontdekken welke posities goed voelen en welke aandacht nodig hebben en wat is er voor nodig om de balans te herstellen. 

Stap 4: nu we weten wat er in de weg staat, is het tijd om gedragsverandering te weeg te gaan brengen. Dit doen we door te gaan werken met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is de plek waar alles ligt opgeslagen. Door op die diepere laag verandering te weeg te brengen door pijnstukken los te laten, negatief om te buigen door de hoogst mogelijke positieve intentie erachter tevoorschijn te toveren, ontstaat er ruimte, openheid, bevrijding. Je bent klaar om de wereld tegemoet te treden met nieuwe perspectieven, transformatie en integratie werken nog een lange tijd door, de nieuwe JIJ is er klaar voor!

Stap 5: je hebt hard gewerkt en er is al veel getransformeerd. Het is nu tijd om te mogen ontvangen en te Zijn in het Hier en Nu. Je mag gaan plaatsnemen op de behandeltafel en een heerlijke Energetische Healing ondergaan. Tijdens een Energetische Healing werk ik volledig intuïtief en laat ik mij leiden door datgene wat ik waarneem. Ik werk met Universele Levensenergie, waarbij ik geen eigen energie weggeeef, maar als doorgeefluik fungeer. Een Energetische Healing creëert balans, rust, schept inzichten en geeft aandacht aan die plekken die het nodig hebben.

Stap 6: het is tijd om te evalueren. We bespreken na hoe je het traject hebt ervaren en zetten de puntjes op de i daar waar het nodig is.

Ik adviseer om maximaal 3 weken tussen elke sessie te plannen om optimaal te integreren en het proces stromend te houden. 

De bijdrage voor dit traject is € 595,-. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. 

Het is tevens mogelijk om Extra Support af te nemen als je het fijn vindt om voor langere tijd begeleid te worden op jouw pad. Kijk hiervoor bij het kopje Extra Support. Begeleiding tussen de sessies door is bij de prijs inbegrepen en zal bestaan uit telefonisch contact of contact via app, wat voor jou wenselijk is. Tevens krijg je tussen de sessies door huiswerk c.q. opdrachten mee die het proces in gang houden.

Heb je nog vragen over dit traject of zou je er iets aan willen toevoegen wat jij graag in dit traject zou willen zien? Alles is mogelijk. Stel je vragen gerust door een mailtje te sturen naar info@energetischcentrumtilburg.nl of via het Contactformulier op mijn website.