De weg naar innerlijke rust

De weg naar innerlijke rust


De weg naar innerlijke rust kan er een zijn met vele hobbels en drempels. Ikzelf weet maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om die innerlijke rust te vinden en te behouden. En soms is dat maar voor korte duur en is het vooral meebewegen met de stroming en opnieuw ontdekken wat ervoor nodig is om die innerlijke rust terug te vinden. Daarom wil ik je meenemen op een innerlijke reis en handvatten aanreiken die jouw proces tot het vinden van innerlijke rust zullen bespoedigen.

Afbeeldingen / De weg naar innerlijke rust
Tijdens deze reis wil ik je meenemen in de volgende stappen:

Stap 1: ontdekken; welke gedachtes, patronen en overtuigingen zorgen ervoor dat het vinden van innerlijke rust je nu in de weg staat.

Stap 2: loslaten en accepteren; het loslaten van oude patronen en overtuigingen maakt dat er ruimte ontstaat, opluchting en opruiming van datgene wat jou niet meer dient. Het accepteren van deze gedachtes geeft rust. Je ontvangt tools om deze gedachtes er te laten zijn en ze een plek te geven. 

Stap 3: ombuiging; het ombuigen van jouw gedachtes en gedrag maakt dat je je bewuster wordt van de keuzes die je maakt en je bovenal richt op hoe jij zou willen dat jouw gedrag is en wat ervoor nodig is om daar te komen. Dit resulteert in een positievere mindset. 

Stap 4: verdiepen; op een meditatieve wijze gaan wij verdiepen door middel van het toepassen van een Stopmechanisme, een visualisatie en een ademhalingsoefening.

Stap 5: transformeren; tijdens deze stap zetten we de Beste Versie van Jezelf neer en integreren wij deze Beste Versie in jouw onderbewustzijn, laten wij deze als het ware samensmelten tot één geheel. Je bent klaar om die innerlijke rust tot je te nemen en uit te voeren in jouw dagdagelijks leven.

Deze reis is levensveranderd. Het geeft je bewustwording van hoe je het anders wilt doen en hoe je dit kunt bewerkstelligen. Zeg JA tegen verandering en KIES voor jezelf.

Bijdrage voor dit traject is € 495,00.

Indien nodig, is het mogelijk om dit traject aan te vullen met Extra Support. In dit traject zit tussentijdse begeleiding erbij inbegrepen. Mijn ervaring is dat cliënten het fijn vinden om ondersteund te worden voor langere periode. Met bijvoorbeeld een terugkom moment, een extra sessie, een aanmoediging en noem maar op. Dit is per persoon verschillend. Daarom bied ik graag de mogelijkheid om Extra Support erbij te boeken. Zie voor de mogelijkheden Extra Support welke je kunt vinden onder Trajecten.