De Symbolenreis

De Symbolenreis

Een reis die zowel met als zonder trance kan worden ervaren. Een reis die je maakt diep in jezelf, waarbij inzichten, antwoorden en boodschappen worden doorgegeven aan de hand van een voor jou verschenen symbool die betrekking heeft op datgene wat je inbrengt.

Heb je een vraag, wil je iets duidelijk krijgen voor jezelf of wil je verdieping in je huidige levenswijze, dan is de symbolenreis voor jou dé manier om vanuit jouw eigen intuïtie inzichten te ontvangen.

Hieronder een voorbeeld van een sessie:

Cliënt bracht als vraagstuk in dat hij zichzelf niet goed genoeg vindt. Dit kwam als uiteindelijke hogere intentie uit de pre-talk. Als symbool verscheen voor cliënt een “gouden sleutel”. Deze sleutel stond voor “het openen van een deur”, “nieuwe mogelijkheden” en voor “liefde”. Dit gaf een gevoel van “compleet”, “gewoon zijn”.   


Afbeeldingen / Symbolenreis


Hoe zit dit traject eruit?

Dit traject is een kort traject. We plannen 2 uur in waarin de volgende stappen worden gezet:

Stap 1: intakegesprek, wat maakt dat je deze symbolenreis aan wilt gaan? Waar ben je naar op zoek en wat heb je nodig om verder te kunnen?

Stap 2: we trekken intuïtief een kaart uit een van de vele decks en zetten een intentie neer voordat je de Symbolenreis aangaat.

Stap 3: het is tijd voor de Symbolenreis. Vanuit een staat van ontspanning gaan we op reis en tijdens deze reis komen we symbolen tegen die jou inzichten, antwoorden, boodschappen kunnen meegeven voor datgene waarvoor je hier nu bent. Deze reis duurt ongeveer 45 minuten. 

Stap 4: we bespreken de symbolenreis na en ik wil je vragen om even de tijd te nemen om voor jezelf op te schrijven wat deze symbolenreis jou gebracht heeft. Nu alles nog vers in je geheugen ligt. Wat ga je nu anders doen met wat je nu weet?

Stap 5: je krijgt "huiswerk" mee, zodat de intentie die je hebt neergezet wordt doorgevoerd in jouw dagdagelijks leven. Je krijgt hiervoor een visualisatie thuis gestuurd.

Voel jij een JA en sta jij te springen om je aan te melden voor de Symbolenreis? Plan dan nu gelijk jouw sessie in!

De bijdrage voor dit traject is € 125,-