Aanvullende support

Tijdens deze extra mogelijkheid bied ik je Extra Support. Je ontvangt intensieve begeleiding om jouw doel na te blijven streven. Ik weet nog goed dat ik diverse cursussen en opleidingen aan het volgen was en toen deze waren afgerond ik in een soort gat, een stilte viel. Een stilte waarin ik geen raad wist met mijn emoties die alle kanten op gingen. 

Van veel begeleiding en indrukken, leermoment, ging ik ineens terug naar het dagdagelijks leven waarin ik er "alleen" voor stond. Omdat ik zelf een stukje extra begeleiding miste in de "Aftercare" bied ik je de mogelijkheid deze erbij te boeken. 

Wat houdt Extra Support in?
Boek je de Extra Support erbij, dan ontvang je na afloop van het traject begeleiding in de vorm van aanmoediging, opvangnet, vragenbak en noem maar op. We hebben wekelijks een contactmoment, stellen bij, verscherpen, behouden onze focus op het door jou gestelde doel. Loop je ergens tegenaan en weet je niet wat te doen, dan bel je mij en ik zal meevoelen en samen met jou zichtbaar maken wat zich toont en hoe hiermee om te gaan.

Hoe lang duurt Extra Support?
Extra Support bied ik in diverse vormen aan:

  • 1 maand á € 87,50
  • 3 maanden á € 175,50
  • 6 maanden á € 525,50
  • 12 maanden á € 995,50
  • of langer, in overleg af te stemmen waar nodig.
Houd je intenties en doel scherp, stuur bij waar nodig, blijf dicht bij jezelf en blijf vooral goed voelen wat past bij jou. Ik help je graag inzicht te verkrijgen in datgene waar je in je dagdagelijks leven tegenaan loopt en het geleerde in de praktijk door te voeren.

Wil jij gebruik maken van een van de diverse mogelijkheden van Extra Support? Super tof! Ik kijk er naar uit met je mee te lopen op jouw pad. De weg naar vrijheid!


Afbeeldingen / Support