Hypnotherapie voor kinderen

Hypnotherapie is een prachtige manier om blokkades aan te pakken, trauma’s te verwerken, angsten te verzachten, maar ook een techniek die kan worden ingezet om bijvoorbeeld het zelfvertrouwen van een kind te vergroten of om gedrag om te buigen vanuit positiviteit.

Op een veilige en zachte wijze begeleid ik het kind naar haar onderbewustzijn waar we op diepe lagen verandering te weeg zullen brengen. Bij hypnotherapie werken we met een tweeweg communicatie; dat wil zeggen dat naast mijn begeleiding het kind tijdens de sessie gewoon kan blijven communiceren en kan aangeven wat het voelt, wat het wel of niet wilt en wat het nodig heeft. Op deze manier kunnen we direct effectief te werk gaan.

Midden dit jaar (2024) ga ik nog een verdiepende opleiding volgen tot Vakbekwaam Kinderhypnotherapeut. Hierover volgt later meer.

Worstelt jouw kind op school en heeft het moeite met het voor zichzelf opkomen, haar plek in te nemen of vragen te stellen in de klas? Dan is hypnotherapie een prachtige methode om jouw kind daarbij te helpen. Op dit moment behandel ik kinderen vanaf 8 jaar.

Bijdrage 1 sessie € 125,00
Bundelprijs 3 sessies € 350,00

Standaard wordt een traject van 3 sessies geadviseerd om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden en het gewenste doel te bekrachtigen. Mocht blijken dat er minder sessies nodig zijn, dan wordt afhandeling in overleg besproken en afgewerkt.Afbeeldingen / kinderhypnotherapie