Hoi! Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Welkom!

Ik zal mij eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Mariska van Hest en ik ben 38 jaar. Ik ben opgegroeid in Baarn waar ik tot mijn 21e bij mijn ouders heb gewoond. In 2005 ben ik naar Tilburg verhuisd en sindsdien ben ik verliefd op het mooie Brabant. En dat komt goed uit, want in 2012 leerde ik Frank kennen. Ik woonde toentertijd op mezelf in Oisterwijk en verhuisde al snel weer terug naar Tilburg om te gaan samenwonen met Frank. In 2013 zijn we getrouwd en mochten wij in 2015 onze dochter Nova verwelkomen! Ons gezin werd compleet met onze zoon Mees die in 2018 is geboren.

Ken je het gevoel dat je iets mist, maar niet weet wat je nu precies mist of wat er ontbreekt? Ik heb vanaf mijn puberteit al het gevoel gehad dat ik zoekende was naar “iets”. Ik heb altijd het gevoel gehad van waarde te willen zijn, anderen te willen helpen, het verschil willen maken. Dat maakte ook dat ik zoekende bleef naar hoe ik dat verschil kon gaan maken.

Spiritualiteit, alles wat je wel kon voelen maar niet kon zien (althans ik kon het niet zien), het energetische, is altijd een groot onderdeel van mijn bestaan geweest. Onbewust heeft het mij geleid naar daar waar ik zijn moest. De afgelopen jaren heeft dat zich tot uiting gebracht en heb ik mijn plek gevonden in Kindlicht. Kindlicht, mijn praktijk, haalt die passie, mijn licht in mij naar boven. Hoe druk mijn dag ook is geweest, zodra ik mijn praktijk binnen stap valt alle zwaarte van mij af en voel ik mij licht, energiek en vol leven. Kindlicht stroomt, stroomt om jouw licht te helpen laten branden, jou jouw pad te laten vinden, jou de antwoorden en inzichten te geven die jij zoekt en nodig hebt, jou te helpen bij het vinden van oplossingen en de balans in jou en jouw gezin te herstellen.

En hoe fantastisch dat Kindlicht inmiddels is uitgegroeid tot Energetisch Centrum Tilburg, een plek waar je terecht kunt voor verbinding, bewustwording en heling. En naast Energetisch Centrum Tilburg is ook Reikischool The Awakening ontstaan. Reikischool The Awakening richt zich op het geven van Reikitrainingen en zal zich nog meer richten op het zelfhelingsaspect. Wat een prachtige vooruitzichten, vooruitzichten waar ik meer dan enthousiast over ben en ik kijk er naar uit jou in mijn praktijk te ontmoeten!

Ik loop zelf nog iedere dag tegen uitdagingen aan. Of deze nu in mijzelf, mijn partner of in het gezin naar voren komen, elke dag is een uitdaging. Hooggevoeligheid bij mijzelf en onze kinderen maakt die uitdaging soms nog net een beetje groter. Anders omgaan met prikkelverwerking en regelmatig weer even dat “oh ja” momentje te hebben als je jezelf weer voorbij loopt of als de kinderen veel prikkels hebben gehad en dat tot uiting komt, komen hier regelmatig voorbij.

En ja, ook ik zit dan soms even met mijn handen in het haar hoe hier het beste mee om te gaan. Maar door te blijven ademen, mijn gronding bewust te maken en ruimte te creëren om alles te laten zijn, komen we hier doorheen.

Herken jij jezelf hierin en vind je het moeilijk om in zo’n situatie dicht bij jezelf te blijven? Onthoud dat je niet alleen staat, dat je fouten mag maken, dat je ook maar mens bent en een manier zoekt om hier je weg in te vinden. Wees niet te hard voor jezelf. Van elke situatie leer je weer en dat neem je mee, zodat je bij een volgende situatie het geleerde kunt toepassen.

En ik? Ik wil jou graag handvatten meegeven zodat je jezelf beter gaat leren begrijpen, beter leert kennen en jouw licht ten volle kunt laten stralen en jouw passie kunt uitoefenen, die stappen kunt zetten die net even buiten jouw comfortzone vallen.

Liefs,
Mariska

Heb jij behoefte aan een helpende hand? Neem dan contact met mij op voor een gratis intakegesprek!