Virtuele Maagballon
Worstel jij al langere tijd met je gewicht en krijg je je eet- en/of drinkpatroon maar niet aangepast? Ik help je graag bij het creëren van een hogere mindset, inzicht te krijgen in je gedrag om vervolgens een gezond gewicht na te streven en jouw levensstijl aan te passen. Dit gaan we doen door het plaatsen van een Virtuele Maagballon. Deze techniek zal jou ondersteunen in het proces om jouw doel te bereiken.

De Balloon Methode is een techniek die is ontwikkeld door Martin Castor en is een krachtige methode dat uitstekende resultaten zal opleveren door te werken met het onderbewustzijn. De Virtuele Maagballon zorgt ervoor dat je onderbewuste het seintje afgeeft van wanneer je “VOL” zit en voorkomt dat je maar door blijft gaan met eten. Door daarnaast een hogere positieve mindset te creëren zal jij straks vanuit jouw hoogst mogelijke positieve intenties weer stralend door het leven gaan.

Door gebruik te maken van deze techniek is een fysieke operatie niet meer nodig! Alleen deze reden is al een extra motivatie, want jouw doelen liggen al binnen handbereik.

Het traject bestaat uit 3 sessies, duur per sessie plm. 1,5 – 2 uur en is te boeken voor € 450,-. Voorafgaand vindt er een kennismakings- c.q. intakegesprek plaats.

Voel je welkom in mijn praktijk, waarin wij gaan werken vanuit een veilige, vertrouwde omgeving.