Waarom bewustwording zo belangrijk is

Kindlicht bestaat alweer bijna een jaar. Wauw, wat is die tijd snel voorbij gegaan! Ik weet nog goed dat ik het besluit nam om mijn passie realiteit te laten worden. Ik was bijna klaar met de opleiding tot intuïtief coach en wilde niet dat het daarna zou stoppen. Alles wat in mij los gemaakt was, wilde gehoord worden en tot uiting komen.

Er is veel gebeurd en teweeggebracht het afgelopen jaar. Zo heb ik onwijs veel geleerd over mezelf, over Kindlicht, over mijn eigen gezin en heb ik veel cursussen gevolgd. Ik ben bijna klaar met de opleiding tot Holistic Breathing Ademcoach, ik heb een cursus hot stone massage gevolgd, ben mij gaan verdiepen in het sjamanisme, ik ben verliefd geworden op de bijenwas en wil hier graag workshops in gaan geven en zo staan er nog mooie dingen op het programma. Zo ga ik in mei de cursus reiki 1 en 2 volgen, heb ik mij aangemeld voor een moonlodge zweethut voor vrouwen, ga ik mij verdiepen in vorige levens door de opleiding Soulkey van Nieuwetijds Opleidingen te volgen en wil ik mij nog meer verdiepen in het ademwerk, want dat is wat mij vooral geraakt heeft het afgelopen jaar.

Door afscheid te nemen van mijn werk als officemanager F&B bij Mercure Hotel en de aangeboden kans aan te nemen om rust te vinden in ons gezin, voor onze kinderen, voor mijzelf en de kans om Kindlicht te ontdekken en uit te breiden heb ik afgelopen maanden veel kunnen ontdekken. Zo ontdekte ik ook dat ik Mercure nog niet los kon laten. Het lot bepaalde ook dat ik tijdens mijn werk bij ActiefZorg tegenover Mercure kwam te werken, zodat ik elke week weer geconfronteerd werd met dat gevoel van niet los kunnen laten. Ik heb dat gevoel een poosje aangekeken. Lag het aan de mensen, lag het aan mijn beeld dat ik mij daar voorheen tot aan mijn pensioen zag zitten, lag het aan het bedrijf, lag het aan mij? Eerlijk, ik denk dat het een mix van alles was. Het loslaten van mijn oude patronen, het schuldgevoel wat ik voelde door die kans te omarmen omdat ik niet beter weet dan alleen maar hard te werken en niet thuis te zitten en dat gevoel om te turnen in het aanvaarden van een unieke kans juist om die rust te omarmen en de mogelijkheid te benutten mijzelf te ontwikkelen en daarmee ook Kindlicht neer te zetten. Ja, ik mis het werk, ja ik mis de collega’s en ja het is een fantastisch bedrijf, maar niet alleen ik groei door. Ook Mercure en ook de collega’s. En dat maakt dat ik ook realistisch mag blijven. Alle contacten zijn verwaterd, iedereen is doorgegaan en ik ook. Het is tijd om los te laten.

Ik ben dankbaar voor al het moois wat ik heb mogen leren, heb mogen ontdekken en alle kansen die ik heb gekregen. Het is tijd om “die navelstreng” door te knippen en zelf weer de wijde wereld te gaan ontdekken.

I see me, en ik ben er klaar voor om mezelf te laten zien, te laten horen en mensen te helpen bij hun eigen proces. Elke dag weer voel ik dat lichtje in mij branden en waar ik ook ben en wie ik ook tegen kom, er is altijd iemand die hulp nodig heeft. En dat is wat ik het liefste doe, mensen helpen bij wat hen dan ook bezig houdt.

Voel jij dat lichtje ook in jou branden, maar heb je een helpende hand nodig om die ene stap te zetten uit je comfortzone? Laat mij je helpen. Ik bied diverse mogelijkheden en diverse werkwijzes om het beste in jou naar boven te halen en te zorgen dat jij met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt treden. Because I see you!