Try-Out Reiki

Try-Out Reiki

Reiki volgens de Usui Natural Healing Methode
Reiki oftewel Universele (Rei) Levensenergie (Ki). Iedereen heeft Reiki in zich. Reiki is een oude Japanse techniek waarbij universele energie via de behandelaar wordt doorgegeven aan de ontvanger. Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan ingezet worden ter verzachting en ter ondersteuning van vele klachten. Reiki is echter nooit een vervanging van de reguliere geneeskunde. Als Reiki Master heb ik geleerd om te werken met de standaard handposities zoals Mikao Usui deze heeft uitgedragen.

Mikao Usui is de grondlegger van Reiki. Na een 21 daagse periode van meditatie, bidden en vasten op de heilige berg Kuramayama ontving hij inzichten. Inzichten die hij verder is gaan ontwikkelen; wat er vervolgens toe heeft geleid dat hij een methode heeft ontwikkeld die het mogelijk maakt om energie af te tappen en door te geven en hiermee was de eerste Reiki Master geboren. Deze ervaring heeft de basis gelegd voor het Reiki-systeem.


Afbeeldingen / Usui Reiki

Kundalini Reiki
Naast de Usui Natural Healing Methode werk ik ook met Kundalini Reiki. Het verschil met de Usui methode is dat je werkt met de Kundalini kracht in jouw eigen lichaam. Het is dan ook echt een andere energievorm dan waar de Usui methode mee werkt (Universele Levensenergie). Bij Kundalini Reiki stroomt de energie van beneden naar boven waar bij de Usui Methode Reiki stroomt van boven naar beneden. Kundalini Reiki ontleent haar naam en kracht aan de natuurlijke Kundalini energie die we bij ons wortelchakra dragen. Het zorgt voor een betere en actievere aarding. Waar je bij de Usui Methode 19 handposities aanhoudt en een volledige behandeling tussen de 45-60 minuten duurt, duurt een sessie bij de Kundalini Reiki "maar" 3-5 minuten. De energie zal precies naar de plaats stromen waar dat het meest nodig is, daar mag je op vertrouwen. 

Neem dit als voorbeeld: als je een emmer met water (water symboliseert energie) hebt en je giet de emmer uit over een weg die allemaal kleine kuiltjes heeft, dan vult het water alle kuiltjes, zonder dat je van kuiltje tot kuiltje moet lopen. Energie werkt op dezelfde manier. Geef het aandacht en het verspreidt zichzelf op de plaatsen waar het nodig is.

Afbeeldingen / Kundalini Reiki


Wat is het verschil tussen Reiki en een Energetische Healing
Het verschil voor mij zit in de wijze van uitvoering. Bij Reiki houd ik de wijze aan zoals Usui deze heeft doorgegeven. Er zijn 19 handposities die elk 3 minuten moeten worden aangehouden, zodat de energie het krachtigst doorstroomt. Door het afstandssymbool in te zetten, kun je hier efficient mee omgaan waardoor er eveneens ruimte overblijft voor stukken die zich aandienen. Tevens kan ik met het daarvoor bestemde symbool in het Aura werken. Met dit symbool haal ik opgeslagen ballast, energie van anderen etc. uit jouw Aura, schoon ik deze op en vul ik deze met nieuwe energie.

Bij een Energetische Healing werk ik intuïtief en laat ik mij leiden door datgene wat ik voel en waarneem. Blokkades worden verzacht, ruimtes worden opgeschoond en opgevuld met licht, liefde en alle zaken die belangrijk zijn voor jou. Je gaat opgeladen de deur uit met een nieuwe intentie.

Uitvoering
Beide Reiki-methodes kunnen zowel live als op afstand.

Bij een behandeling op afstand stem ik aan de hand van een foto energetisch op je af, waarna de Reikibehandeling middels het afstandssymbool wordt uitgevoerd. We spreken op voorhand een datum en tijdstip af. Belangrijk is dat je in een rustige ruimte waar je niet gestoord kunt worden het voor jezelf prettig maakt door kaarsjes, muziekje, alles wat jij nodig hebt om te ontspannen. Een Reikibehandeling op afstand is net zo waardevol als een behandeling op locatie. Tevens kan een behandeling via zoom plaatsvinden. Bij een live behandeling spreken we bij mij in de praktijk af of op verzoek kom ik bij jou thuis.

Try-out: pretalk, Reiki Usui Methode 30 minuten en aftertalk: € 29,-
Omdat de Kundalini Reiki op zichzelf "maar" 5 minuten duurt, wordt deze niet als Try-Out aangeboden.


Een volledige Reikibehandeling via de Usui Methode duurt gemiddeld 45-60 minuten, prijs € 50,00.

Een volledige stoelbehandeling duurt 30 minuten, prijs € 22,50.

Een volledige Kundalini Reikibehandeling duurt gemiddeld 5 minuten, prijs € 12,50.*

* inclusief een ingesproken grondingsoefening en een behandeladvies


Bij een behandeling op afstand of live via zoom dient betaling vooraf te geschieden. Meld je je na de Try-Out aan voor een traject, dan wordt de prijs in mindering gebracht als korting op de bundelprijs!

Bundelprijs 3 behandelingen
Een 3 rittenkaart houdt in dat je deze kaart in zijn geheel afneemt en je vervolgens recht hebt op 3 behandelingen. Deze behandelingen kun je op een door jou gekozen moment plannen, dus op het moment dat jij voelt dat jij het nodig hebt. Je krijgt maar liefst een korting van € 5,- per behandeling! Ben je van plan meerdere keren te komen, dan is deze 3 rittenkaart van € 135,- voor jou dus ideaal. Betaling dient vooraf te geschieden.