Try-Out Hypnotherapie

Heb jij altijd al eens kennis willen maken met Hypnotherapie, maar heb je de stap nog niet durven te zetten? Dan is dit je kans!

Maak nu op een laagdrempelige en ontspannen manier kennis met Hypnotherapie, waarbij je vanuit een ontspannen toestand al waarneemt wat er gebeurt in lichaam en geest. Kun je nagaan wat een gerichte Hypnosessie voor jou kan betekenen als je al zo'n positief effect ervaart bij een try-out!

Een Hypnotherapeut werkt met een tweewegcommunicatie. Dat betekent dat je tijdens de sessie gewoon met mij kunt blijven communiceren en kunt aangeven wat er gebeurt, wat je opmerkt en of dat goed voelt of niet. En voelt het niet goed, dan begeleid ik jou naar een veilige plek of indien nodig, haal ik je uit de sessie. Waarom ik met deze uitleg begin? Dat is omdat veel mensen het gevoel hebben of het beeld krijgen dat hypnotherapie oftewel werken met hypnose betekent dat je geen controle hebt, dat je uitvoert wat je als opdracht krijgt en dat je alleen maar luistert naar de input. Juist jij als cliënt hebt de controle. Als jouw onderbewustzijn iets niet wilt, dan gebeurt het ook niet. Zo simpel is het.

Quoates / 5


Wat betekent werken met hypnose nu eigenlijk?
Met hypnose breng je iemand in een bepaalde trance oftewel een andere staat van zijn. Je gaat “communiceren” met iemands onderbewuste. Ik kan mij zo voorstellen dat dat heel spannend klinkt. Feitelijk valt dat wel mee als je je bedenkt dat we allemaal regelmatig in een trancestaat verkeren. Herken je het dat je soms een heel eind moet rijden in de auto op een weg waar je al vaker hebt gereden en je al op je eindbestemming bent aangekomen, zonder dat je het hele stuk rijden hebt meegekregen? Je onderbewustzijn heeft het overgenomen en heeft gezorgd dat je veilig op de weg bent blijven rijden, terwijl jij lekker aan het wegdromen was. Of kun jij je helemaal inleven en verdiepen in een film op tv en hoor je niets meer van je omgevingsgeluiden? Ook dat is al een vorm van trance.

Trance begrijpen
Er zijn veel manieren om trance te omschrijven, maar eigenlijk is het heel simpel. Trance is trance, het maakt niet uit of we het hebben over hypnose, meditatie, dagdromen, focus, hypnotherapie etc. Het zijn allemaal woorden voor hetzelfde. De capaciteit en vaardigheden van de hersenen zijn hetzelfde, ongeacht wat voor soort trance je ervaart.

Wanneer kies je voor een hypnosessie?
Een hypnosessie is uitstekend in te zetten als je wilt werken aan o.a.:
trauma’s
angsten
zelfvertrouwen
depressies
burn-out
slaapproblemen
pijnbestrijding
en nog zoveel meer.

Het is een veilige manier om te werken met het onderbewustzijn, de plek waar vanuit alles wordt aangestuurd, waar alles wordt “gecreëerd”. Je kunt op deze manier op diepere lagen positieve veranderingen te weeg brengen en jouw eigen kracht ten gunste van jouzelf laten werken. Ben jij benieuwd of een hypnosessie iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en we maken een afspraak voor een intakegesprek!

Vooral in coachingstrajecten zet ik hypnotherapie in om los te laten, iemand in zijn of haar kracht te zetten, of een fysieke of mentale staat van zijn te heractiveren. En het mooie is, is dat je door het combineren van technieken en tools je een "sessie op maat" kunt creëren, precies voor datgene wat jij nodig hebt.

Quoates / 6


Wat gaan we doen tijdens deze Try-Out?
Nadat je hebt plaatsgenomen in de speciaal voor mijn hypnosessies aangeschafte relaxestoel laat ik je door middel van een bodyscan ontspannen. Zonder druk, zonder verwachtingen, je hoeft alleen te Zijn in het Hier en Nu. En daar ga ik je bij helpen om te zorgen dat je in die heerlijke ontspannen staat verkeert. Vervolgens gaan we terug in je herinneringen naar een plek waar je al eerder bent geweest en waar je je fijn en gelukkig voelde of op zijn minst neutraal. Vanuit daar gaan we deze heerlijke ontspannen staat verdiepen, we blijven op deze fijne voor jou bekende plek. 

De sessie duurt plm. 45 minuten; bijdrage € 75,-. Nu tijdelijk tot en met 27 mei 2024 voor maar € 32,50!

Ben je na deze kennismaking geïnteresseerd in een traject? Dan ontvang je deze € 75,- als korting op genoemde bundelprijs!
Zijn onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing, dan is het raadzaam om te bekijken of er andere methodes aanwezig zijn die jou kunnen ondersteunen in jouw proces.

Contra-indicaties
Schizofrenie
Psychose
Onder invloed
Overige medische klachten
medicijnen die emoties afvlakken: dit hangt af van de hoeveelheid (gram). Indien dit van toepassing is, neem dan contact met mij op om te bespreken wat er mogelijk is.

Op 10 december 2023 ben ik afgestudeerd tot Advanced Hypnotherapeut bij Nieuwetijds Opleidingen te Zoetermeer en heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen! Energetisch Centrum Tilburg is getoetst, erkend en aangesloten bij de Vereniging voor Alternatieve en Complementaire Therapeuten en bij Zorg voor ZZP. Heb je ergens vragen over, stel ze gerust!