Try-Out Energetische Healing

Try-Out Energetische Healing

Bij een Energetische Healing werk ik vooral Intuïtief. Ik zet mij zelf neer als doorgeefluik, waarbij ik de energie doorgeef op die plekken waar nodig. 

Energie is overal
Energie is overal. Misschien ben je je daar nog niet of niet volledig van bewust, maar alles is energie. De bomen, de planten, de struiken, het gras, de dieren; alles om ons heen. Herken je het gevoel dat het je soms allemaal wel eens te veel is, je hoofd vol, je lichaam vol. Ga dan maar eens de natuur in, neem een diepe teug adem en voel hoe je ontlaadt, de overprikkeling wegvloeit en er weer ruimte ontstaat in je lijf en hoofd. De natuur is een perfecte plek om te ontladen en op te laden. Ook is het een prachtige plek waar je alleen maar hoeft te “zijn”. Een plek waar niets moet, niets van je verlangd wordt, maar een plek waar inzichten ontstaan, connectie met de natuur, connectie met jezelf, een plek waar je jezelf kunt terugvinden. Maar energie vindt je dus ook in jezelf, wij als menselijk wezen bestaan ook uit energie, frequenties en trillingen.Quoates / 8


Het draait dus vooral om de bewustwording van dat die prachtige energie in je zit en hoe je deze energie kunt gebruiken.

Het is niet alleen het stimuleren van het zelfhelend vermogen lichamelijk en geestelijk of het helen van anderen, het is eveneens een levenswijze. En dit kan al zitten in de kleinste gebaren. Denk maar eens aan een ouder die haar kind troost als het is gevallen, een knuffel voor het slapen gaan, een kus bij het weg gaan. Energie is overal zichtbaar als je je ervoor open gaat stellen. Door het dragen van je eigen “levensbagage” is het wellicht niet altijd (volledig) voelbaar. Belangrijk is dan ook dat je leert om je eigen energie niet weg te geven.

Wat houdt een Try-Out Energetische Healing nu precies in?
Tijdens deze Try-Out neem je plaats op de behandeltafel. Het is mogelijk om een vraagstuk in te brengen die we mee kunnen nemen tijdens deze behandeling. Ik laat je op een laagdrempelige manier ervaren hoe een Energetische Healing werkt, wat je kunt waarnemen, wat de voordelen van een Energetische Healing zijn en hoe een Energetische Healing jou kan ondersteunen in jouw proces.

Een Try-Out duurt plm. 45 minuten; bijdrage € 30,- De Try-out bestaat uit een Pretalk, korte Energetische Healing van 30 minuten en een Aftertalk. Kies je na de Try-Out voor een traject? Dan wordt dit bedrag als korting verminderd op de bundelprijs!

Wanneer kies je voor een Energetische Healing?

Ben jij toe aan rust, ontspanning, voel jij je onrustig of heb je last van lichamelijke blokkades dan is een Energetische Healing wellicht een optie voor jou. Bij deze behandeling ga ik aan de slag met jouw energiebanen beter bekend als meridianen. 

Na een behandeling voel je je:

* lichter
* in balans
* energieker
* ontspannen.

Hoe werkt een volledige Energetische Healing
Tijdens een Energetische Healing kunnen er inzichten naar voren kunnen komen. Inzichten die helderheid verschaffen in datgene waar je op dat moment mee worstelt. Inzicht creëert overzicht en ruimte, waardoor er rust en balans ontstaat. We werken gericht op jouw hulpvragen en datgene wat zich toont. Je hoeft niets te doen of te zeggen, maar alleen te “zijn” en te ontvangen.

Het kan tevens zijn dat ik tijdens de behandeling mijn drum inzet om de blokkades los te trillen, waarbij de drum net dat beetje extra geeft. Ik werk hierbij met drums die op professionele, ambachtelijke en traditionele wijze, zoals door vele eeuwen door Siberische en Native Sjamanen, een oude ambacht, dit in combinatie met de hedendaagse technieken door Suka Waka uit Wateringen zijn gebouwd.

Het is raadzaam om tot enkele dagen na de behandeling extra veel water te drinken om de afvalstoffen die vrijkomen snel af te kunnen voeren.


Quoates / 9

Uitvoering Energetische Healing
Een Energetische Healing kan op afstand of live uitgevoerd worden.

Bij een behandeling op afstand stem ik aan de hand van een foto energetisch op je af, waarna de Energetische Healing wordt uitgevoerd. We spreken op voorhand een datum en tijdstip af. Belangrijk is dat je in een rustige ruimte waar je niet gestoord kunt worden het voor jezelf prettig maakt door kaarsjes, muziekje, alles wat jij nodig hebt om te ontspannen. Een behandeling op afstand is net zo waardevol als een behandeling op locatie. Tevens kan een behandeling via zoom plaatsvinden. Bij een live behandeling spreken we bij mij in de praktijk af of op verzoek kom ik bij jou thuis.

Een Energetische Healing duurt gemiddeld 60-75 minuten, prijs € 50,00.

Een Stoelbehandeling duurt 30 minuten, prijs € 22,50.

Bij een behandeling op afstand of live via zoom dient betaling vooraf te geschieden.

Bundelprijs 3 behandelingen
Een 3 rittenkaart houdt in dat je deze kaart in zijn geheel afneemt en je vervolgens recht hebt op 3 behandelingen. Deze behandelingen kun je op een door jou gekozen moment plannen, dus op het moment dat jij voelt dat jij het nodig hebt. Je krijgt maar liefst een korting van € 5,- per behandeling! Ben je van plan meerdere keren te komen, dan is deze 3 rittenkaart voor jou dus ideaal. Betaling dient vooraf te geschieden.

Neem nu je 3 rittenkaart af voor € 95,00! Deze actie loopt tot en met 29 april 2024.