Met deze fantastische techniek is het mogelijk om (oude) trauma’s te verzachten. En ik zeg bewust verzachten want de herinneringen die blijven, maar de emotionele lading wordt weggehaald. Dit maakt dat jij zonder belastende emotionele lading aan dit trauma kunt terugdenken. We halen het trauma niet weg, want vergeet niet dit heeft je ook gebracht tot waar je nu staat en wie je nu bent. Hoe mooi is het dat jij vanuit dit punt kunt toewerken naar de Beste Versie van Jezelf!

Heb jij al nagedacht hoe die Beste Versie van Jezelf eruit ziet? En hoe fantastisch moet dat voelen om die Beste Versie van Jezelf te zijn?

En hoe fijn is het dat je dit alles kunt bereiken zonder dat je daadwerkelijk het trauma hoeft te herbeleven? Zo kun jij vanuit rust, vertrouwen en een gevoel van veiligheid toewerken naar een nieuw begin.

Wat wordt verstaan onder een trauma? Dit is per persoon verschillend. Je hebt een situatie meegemaakt waarin je je niet fijn voelde, niet veilig, er is je onrecht aangedaan, fysieke pijn aangedaan, emotionele pijn aangedaan. Deze situatie beïnvloedt jouw dagdagelijks leven, je wordt getriggerd en herinnerd aan deze vervelende gebeurtenis en je wilt dat dit stopt!

Ik reik jou met alle liefde een zachte, helpende hand waarin ik jou vanuit zelfverzekerdheid en daadkracht zal begeleiden vanuit een veilige omgeving, in mijn praktijk.

Deze techniek is ontwikkeld door Martin Castor en er zijn al zoveel mensen geholpen door het toepassen van deze techniek. Hoe geweldig zou het zijn als jij straks ook zonder die belemmering weer door het leven kunt gaan zoals je dat voor ogen hebt?

Voel dat gevoel van bevrijding, het gevoel dat je weer kunt ademhalen, een gevoel van rust en balans en dit alles is mogelijk door deze sessie van 1,5 – 2 uur te boeken voor de prijs van € 149,-. Indien er meerdere sessies nodig zijn, dit is afhankelijk van de grootte van het trauma, dan is er een traject van 3 sessies voor de prijs van € 425,-.

Voorafgaand vindt er een telefonisch intakegesprek plaats.