Soul Awakening

Soul Awakening

Waarom kies je voor dit traject?
Dit traject is voor jou als je wilt ontdekken wat jouw zielsmissie is. Wat is je doel hier op aarde, wat is de reden achter de patronen die je ervaart in dit leven. Wat zit er achter de fysieke en/of mentale beperkingen die jou belemmeren in jouw dagdagelijks leven. Ook als je het contact met jouw gidsen wilt versterken en wilt verdiepen of als je contact wilt maken met Jouw Hogere Zelf zal dit traject jou hierbij ondersteunen. Kortom, dé manier om antwoorden te vinden op vragen die je hebt. 

Welke techniek gaan we inzetten?
Om levensvragen beantwoord te krijgen, is het belangrijk naar die diepere laag in jezelf te komen. Dit gaan we doen door SoulKey Therapy toe te passen.

SoulKey Therapy is een gevorderde techniek van hypnotherapie, regressie en reïncarnatietherapie. Een innerlijke reis die je helpt te gaan naar vorige levens, leven tussen levens en die je antwoorden kan geven over jouw huidige leven.

Vertrouw erop dat wat zich aandient precies datgene is wat jij op dit moment nodig hebt. Het is daarom belangrijk geen verwachtingen te scheppen en er zo open mogelijk in te gaan. Verwachting schept teleurstelling en onbewust of bewust blokkeer je voor jezelf de weg. Hoe opener je het proces in gaat, hoe meer je ontvangt. 

Fysieke en mentale beperkingen kunnen verder gaan dan alleen dit huidige leven. Om er achter te komen wat de reden is achter deze beperkingen die je in je dagdagelijks leven ervaart, kunnen ervaringen van het vorige leven duidelijkheid verschaffen. Zo kan er heling plaatsvinden die je meeneemt naar het huidige leven en jouw fysieke en mentale beperkingen verzachten. 

Door terug te gaan naar leven tussen levens is er een mogelijkheid om opnieuw contact te maken met je zielengroep en er achter te komen waarom je gekozen hebt voor dit leven en wat het doel van het leven is en dit leren begrijpen. Door contact te maken met jouw Ziel kunnen er inzichten, antwoorden en bewustwording worden ontvangen. Zelfs contact met gidsen, engelen of overleden dierbaren is mogelijk.Afbeeldingen / soulkey
Mijn eigen ervaringen met SoulKey
Op een bepaald moment werd ik getrokken naar Nieuwetijds Opleidingen in Zoetermeer en ontdekte dat zij SoulKey trainingen aanbieden. Aan alles voelde ik dat ik hier mocht zijn voor een nieuwe fase in mijn leven. Zo startte ik met de Basic SoulKey training in oktober 2022 gegeven door Henk Riem. Ik kan het niet anders omschrijven dan Herkenning. Meer dan ooit voelde ik in elke cel de bevestiging van dat wat ik voelde, maar wat ik nu ook "zag". Ik kon gelijk heel diep gaan. Dat vond ik ook best wel heel spannend. Ik noem het altijd "ik zweef heel gemakkelijk". Diep naar die kern daar in mij. Contact met mijn poortwachter, mijn gidsen, mijn oma die voor mij verscheen. De prachtige innerlijke reizen die ik mocht maken laten nu nog een diepe indruk achter. Toen ik vernam dat in november Martin Castor naar Nederland kwam, creator van de SoulKey, om de Master SoulKey training te geven, heb ik alles op alles gezet om daar bij aanwezig te zijn. De Master SoulKey is een nog diepere laag in jouw Onderbewustzijn. Plekken die alleen maar magisch zijn te noemen. Contact met mijn Hogere Zelf, de Levensboom, uploads, verdieping. Ik begon lichttaal te spreken, te channelen, ik mocht Sitha Healing doorgeven en boodschappen voor anderen. Nog meer komen tot mijn Ware Zelf. Ik kan het iedereen dan ook aanraden om het Soul Awakening Traject in te stappen als je die diepere lagen in jezelf wilt ontmoeten en ontdekken. 

Wat gaan we doen?

Stap 1: de eerste stap is een intakegesprek waarin we puntsgewijs duidelijkheid gaan verschaffen in datgene wat nu echt belangrijk is voor jou.

Stap 2: we gaan op diepere laag een connectie aan op zielsniveau. Hier gaan we ontdekken of we contact kunnen leggen met jouw Zielengroep, vorige levens, ontmoeting en contact met jouw Ziel, het bezoeken van andere dimensies en nog veel meer moois. Precies datgene wat zich aandient.  Er zit max 1-2 weken tussen sessie 1 en 2 van de SoulKey Therapy.

Stap 3: deze sessie bestaat vooral uit ontdekken, welke paden tonen zich, welke contacten kunnen worden gelegd. Een verdieping en verbreding op sessie 1.

Stap 4: in deze sessie gaan we ontdekken of we nog een stapje verder kunnen gaan. Denk hierbij aan uploads, verdieping, verlichting, soul reboot en dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat er mogelijk zou kunnen zijn. Ook hier zit maar 2 weken tussen sessie 2 en 3 in om te blijven integreren en transformeren. 

Stap 5: dit evaluatie moment gebruiken we om te bekijken welke inzichten je hebt mogen ontvangen. Wat het je heeft gebracht tot nu toe en hoe je deze inzichten mee kunt nemen en in kunt zetten op datgene wat op jouw pad mag komen. Deze sessie wordt één maand na de laatste SoulKey sessie ingepland. 

Bijdrage voor dit fantastische en vooral bijzondere traject is € 999,99. Elke sessie neemt zo'n 1,5 - 3 uur in beslag. Tussen de sessies door is er 1 contactmoment, zodat er volledige verbinding blijft stromen. Betaling in 2 termijn is mogelijk. 


Afbeeldingen / Master SoulKey