Innerlijk Kind

Het Innerlijk Kind

Hoe is het met jouw Innerlijk Kind gesteld? Heb je veel contact met hem of haar? Luister je naar die schreeuw om aandacht of wat hij/zij jou wil vertellen of negeer je die innerlijke stem? Ons innerlijk kind, dat kleine meisje of jongetje, die onderdeel is van ons volwassen zelf. We vergeten vaak hoe belangrijk hij/zij is en hoe sterk jullie kunnen zijn als jullie samenwerken, samen in proces gaan om die drempels over te stappen die jullie tegenkomen op jullie pad.

Twee werelden die één zijn.Afbeeldingen / Innerlijk kind traject
Waarom is het belangrijk goed in verbinding te zijn met je Innerlijk Kind?
Dat deel van jou, dat kleine deel die daar diep van binnen zijn of haar stem laat horen, jou als het ware roept en, wanneer er niet geluisterd wordt, zelfs gaat schreeuwen, draag je heel je leven bij je. Jouw Innerlijk Kind beschermt, moedigt aan, neemt over, en draagt dezelfde last die jij ook draagt. Jullie zijn één. Twee werelden die één zijn. 

Het is makkelijk om die stem van binnen, die innerlijke roep, te negeren. Maar voor hoelang? De roep gaat over in een schreeuw en de schreeuw gaat over van zacht naar hard als je haar negeert. Meestal voel je dit in je hart. Je voelt je hart zwaarder worden, de last die je draagt wordt groter, zwaarder, haast ondragelijk. En waarom? Omdat jullie één geheel zijn. Mogen gaan samenwerken i.p.v. op twee eilandjes leven. Kun je nagaan hoe krachtig het kan voelen als je samenwerkt vanuit verbinding, vanuit bewustwording en respect naar elkaar toe!

Wat houdt dit traject in?

Stap 1: we beginnen met een intakegesprek waarin we bespreken waar je tegenaan loopt, welke blokkades je ervaart en bovenal waar wil je naar toe werken! Als je morgen opstaat, hoe zou je je dan willen voelen? Wat is belangrijk voor jou.

Stap 2: om duidelijk te krijgen wat er in de weg staat om jouw doel(en) te bereiken, starten we met een opstelling. Een opstelling is een fantastische manier om inzichten te verkrijgen in de huidige situatie. Het laat je duidelijk zien wat er nodig is om daar te komen waar je naar toe wilt. 

Stap 3: de weerstand die je ervaart in jouw lichaam gaan we aanpakken met een Holistic Breathing Ademsessie. En niet alleen werkt dit op fysiek niveau. Dit werkt eveneens door op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau! Je laat op diepe lagen los, zonder dat je eigenlijk hoeft te weten wat je los laat. Bewust en onbewust wordt er veel opgeslagen gaandeweg en het is tijd om ruimte en overzicht te creëren, balans en vrijheid, openheid om open te staan voor wat jouw Innerlijk Kind jou wil vertellen.

Stap 4: vervolgens gaan we verder met loslaten van datgene wat in jouw onderbewustzijn is opgeslagen. Hypnotherapie is een zachte doch zeer effectieve methode om gedragsverandering toe te passen en los te laten datgene wat jou niet meer dient. We gaan op zoek naar de waardes die voor jou belangrijk zijn. In jouw onderbewustzijn vindt je het antwoord daarop, zonder al die laagjes van jouw kritisch brein die soms nog wel eens in de weg zou kunnen zitten.

Stap 5: dit wordt een creatieve sessie, waarin je los mag gaan met Encaustic Art oftewel bijenwas. Je gaat je eigen ontwerp creëren, geheel intuïtief. Afgestemd op jouw Innerlijk Kind. Dit doen wij door vooraf een visualisatie toe te passen en een intentie neer te zetten.

Stap 6: wat heb je al hard gewerkt. Nu is het tijd voor healing, ontvangen. En dit doen we middels een Energetische Healing. Je gaat heerlijk liggen op de behandeltafel. Je mag nu ontvangen, Zijn in het Hier en Nu. Met een Energetische Healing ervaar je innerlijke rust, balans, ruimte, openheid, en ontvang je inzichten die je zullen helpen op jouw pad.

Stap 7: deze sessie benutten we om te evalueren en de puntjes op de i te zetten. Waar wil je nog extra aandacht aan besteden, wat heb je nog nodig. 

Stap 8: dit is een terugkom moment. Een moment waarin we bespreken hoe het met je gaat. Waar ben je mogelijk tegenaan gelopen, heb je ergens nog vagen over.
 
De bijdrage voor dit fantastische traject is € 1.080,-. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. Het is een hele investering, een investering in jezelf. En alleen jij voelt wanneer het moment daar is, dat jij mag gaan investeren in de verbinding tussen jou en je Innerlijk Kind. Dit is een levensveranderend traject en je zult hier levenslang de vruchten van plukken, omdat jij weet wat jij nodig hebt en wat je daarvoor moet doen om daar te gekomen waar jij zijn wilt.

Het is tevens mogelijk om Extra Support af te nemen als je het fijn vindt om voor langere tijd begeleid te worden op jouw pad. Kijk hiervoor bij het kopje Extra Support. Tussen elke sessies van dit traject zit 2 á 3 weken. Begeleiding tussen de sessies door is bij de prijs inbegrepen en zal bestaan uit telefonisch contact of contact via app, wat voor jou wenselijk is. Tevens krijg je tussen de sessies door huiswerk c.q. opdrachten mee die het proces in gang houden. Denk hierbij aan het schrijven van een brief aan je Innerlijk Kind, affirmaties, visualisaties etc.

Heb je nog vragen over dit traject of zou je er iets aan willen toevoegen wat jij graag in dit traject zou willen zien? Alles is mogelijk. Stel je vragen gerust door een mailtje te sturen naar info@energetischcentrumtilburg.nl of via het Contactformulier op mijn website.