HypnoReiCo

HypnoReiCo
HypnoReiCo is, zoals je wellicht al hebt opgemerkt, een samenvoeging van Hypnotherapie, Reiki en Coaching. Dit traject is ideaal als je gericht wil toewerken naar bepaalde doelen, bepaalde vraagstukken waar je mee worstelt. Jij weet heel goed waar jij naar toe wilt werken. Je vindt het fijn om begeleiding hierbij te krijgen, hoe daar te komen waar je zijn wilt. 

Hypnotherapie is een zeer efficiënte manier om los te laten, gedragsverandering toe te passen, ombuiging van negatief naar positief, traumaverwerking, burn-out, depressie; alles kan aan bod komen. Vanuit een zachte en liefdevolle begeleiding en waarbij veiligheid en vertrouwen voorop staan, gaan we aan de slag vanuit jouw onderbewustzijn. Dé plek waar je alle antwoorden kunt vinden op de vragen die jij hebt.

Reiki, Reiki is een fijne zachte manier om balans en rust te creëren in lichaam en geest. Door gebruik te maken van Universele Levensenergie wordt er balans hersteld, versterkt en ontstaat er ruimte voor inzichten. Ik werk hierbij volgens de Usui Natural Healing Methode, waarbij we werken vanaf de kruin tot aan de voeten middels handopleggingen. Dit kan zowel op als boven het lichaam plaatsvinden; dit is geheel naar wens en wat jij prettig vindt. Ik geef hierbij geen eigen energie weg, maar maak gebruik van de Universele Levensenergie die ik aanroep. Tevens maak ik gebruik van de symbolen die ik aangereikt hebt gekregen tijdens mijn inwijdingen. Deze symbolen zullen het proces versterken en bekrachtigen in jouw voordeel. 

Coaching, geheel op jou afgestemd voor datgene wat jij nodig hebt en gericht op waar jij naar toe wilt werken. Wat is jouw doel, wat staat er nu in de weg, hoe wil je daar komen, welke hulpvragen dienen zich aan. Een ware ontdekkingsreis!


Afbeeldingen / HypnoReiCo traject

Hoe ziet het traject eruit?
Stap 1: het begint met het afnemen van een intake. Tijdens dit intakegesprek gaan we doornemen waar je tot op heden al tegenaan bent gelopen, waarom het door jou gestelde doel zo belangrijk is, wat ervoor nodig is om dit doel te bereiken.

Stap 2: ik start altijd met een opstelling. Dit omdat een opstelling altijd zoveel inzichten geeft en duidelijkheid verschaft in wat er nodig is, wat er in de weg staat en dan komen er vaak nog verrassende eindresulaten naar voren.

Stap 3: hypnotherapie, volledig afgestemd op wat er in het intakegesprek en in de opstelling naar voren is gekomen, waar we aan mogen gaan werken. Dit kan zijn loslaten, ombuiging, gedragsverandering, ontvangen enz.

Stap 4: afhankelijk van de uitkomst van de vorige sessie (hypnotherapie) kan het zijn dat er nog een hypnosessie nodig is om nog meer te werken met het onderbewuste. Je kunt nooit te veel positiviteit en stimulans ontvangen en teweeg brengen.

Stap 5: nu is tijd om te ontvangen. Reiki ondersteunt op een zachte en liefdevolle manier jouw proces. Door open te staan voor dat wat zich aandient, kom je dichterbij jouw doel(en).

Stap 6: ook deze sessie wijden wij aan de ondersteuning van Reiki. Reiki werkt ook voor langere tijd door om te integreren. 

Stap 7: deze sessie vul ik helemaal intuïtief in met datgene wat zich aandient. Je bent al langere tijd bezig om jouw doelen helder te krijgen. Je hebt al een weg bewandeld ondertussen. Deze sessie laten we leiden door wat er nodig is om die puntjes op de i te zetten. 

Stap 8: deze sessie plannen we een maand na de laatste sessie in. Dit om inzicht te krijgen in het gestelde doel, op welk punt je nu staat en of het gestelde doel dient te worden bijgesteld of juist dat het doel al is behaald en wat de volgende stap is. We kijken terug op het traject en evalueren de transformatie die je hebt ondergaan.

Tijdens elke sessie vindt er een contactmoment plaats in de vorm die bij jou past en waar op dat moment behoefte aan is. Je bent voor langere tijd verzekerd van begeleiding alles geheel afgestemd op wat jij nodig hebt.

Bijdrage voor dit traject is € 995,-. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Dit is hét moment om door te pakken en recht op je doel af te gaan. Ik ben er om jou te ondersteunen, jou te begeleiden dit hele traject lang. Jouw doel is binnen handbereik!

Het is tevens mogelijk om Extra Support af te nemen als je het fijn vindt om voor langere tijd begeleid te worden op jouw pad. Kijk hiervoor bij het kopje Extra Support. Tussen elke sessies van dit traject zit 2 á 3 weken. Begeleiding tussen de sessies door is bij de prijs inbegrepen en zal bestaan uit telefonisch contact of contact via app, wat voor jou wenselijk is. Tevens krijg je tussen de sessies door huiswerk c.q. opdrachten mee die het proces in gang houden. 

Heb je nog vragen over dit traject of zou je er iets aan willen toevoegen wat jij graag in dit traject zou willen zien? Alles is mogelijk. Stel je vragen gerust door een mailtje te sturen naar info@energetischcentrumtilburg.nl of via het Contactformulier op mijn website.