Heractiveer Jouw Volledige Potentieel

Je hebt alles al in je……Deze zin komt je wellicht bekend voor. Je zult het waarschijnlijk al vaker hebben gehoord of hebben gelezen. Je hebt er misschien je twijfels over, want waarom voel ik het niet of waarom weet ik het dan niet of waarom lukt het mij niet daar te komen?

Het zit in je blauwdruk, in je DNA, in je cellen. Door situaties die gaandeweg in je leven plaatsvinden, kunnen er fysieke en mentale beperkingen ontstaan. Door te werken met de blauwdruk van jouw DNA is er verandering mogelijk. Alles ligt opgeslagen in jouw cellen. De techniek die hiervoor wordt gebruikt, ook wel DNA Recovery genoemd, is een fantastische techniek waarin je een fysieke staat van zijn gaat heractiveren. Door deze fantastische techniek in te zetten is het mogelijk om fysieke uitdagingen en beperkingen te overwinnen. Alles wat in jouw verleden mogelijk was, is opgeslagen in jouw blauwdruk en het is mogelijk dit weer te heractiveren. Fysieke klachten kunnen daadwerkelijk worden verminderd, worden verlicht indien er een moment is geweest waarop jouw lichaam en jouw onderbewustzijn zich kan herinneren hoe het was zonder die pijn, zonder die (emotionele) worsteling. Hoe bijzonder is dat?

En je kunt niet alleen fysieke beperkingen verlichten, je kunt deze techniek tevens gebruiken om negatieve en beperkende overtuigingen, gedachtes of handelen om te buigen tot daadkracht, zelfvertrouwen of bewustwording of datgene wat voor jou op dat moment van toepassing is. Hoe fijn is het om morgen wakker te worden met de wetenschap dat het mogelijk is om jouw volledige potentieel te herontdekken en te heractiveren, zodat jij met nieuwe inzichten en verlichting jouw leven weer een boost kunt geven? De uitvoering van deze prachtige en effectieve techniek bestaat uit drie sessies van elk variërend tussen de 60-90 minuten. Tussen elke sessie zit maximaal 10 dagen. Maar met deze 3 sessies is het traject nog niet afgerond. Nee, het begin is gemaakt!


Afbeeldingen / Heractiveer jouw Volledige Potentieel

Stap 1
We starten dit traject met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we waar je naar toe wilt werken, waarom dat belangrijk is voor jou en hoe zou je je morgen willen voelen als alles mogelijk zou zijn?

Stap 2
De volgende stap is een opstelling waarin we gaan ontdekken wat er in de weg staat om jouw doelen te bereiken. Wat komen we tegen en bovenal wat is er voor nodig om de volgende stappen te zetten?

Stap 3
We gaan door met een Holistic Breathing Ademsessie. Deze fantastische methode is goed inzetbaar om op diepere lagen lichamelijk los te laten. En we werken niet alleen op fysiek niveau. We gaan tevens op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau aan de slag om de weg vrij te maken voor diepe integratie en (her)activatie.

Stap 4
Nu we hebben ontdekt wat de drempels zijn waar we over heen mogen stappen en wat ervoor nodig is om deze op te lossen en we eventuele lichamelijke weerstand hebben vrijgelaten waardoor er ruimte, rust en balans is gecreëerd, is het tijd om aan de slag te gaan met de heractivatie van jouw blauwdruk. Deze stap bestaat dus uit 3 sessies. Tijdens deze sessies gaan we waardes neerzetten en uitvergroten, de staat van geoptimaliseerd gevoel bekrachten en verdrievoudigen op basis van ervaringen uit het verleden en levenssituaties, zintuigen en focus activeren, we gaan eventuele trauma's verlichten en verzachten en de hulpbronnen vergroten, we gaan loslaten en samensmelten de hoogst mogelijke positieve intenties, we gaan opnieuw verbinden en aanpassen totdat uiteindelijk volledig lichaamsbewustzijn, acceptatie, integratie en activering hebben plaatsgevonden. 

Stap 5
Na al dat harde werken is het tijd om de integratie z'n werk te laten doen. Tijd om te transformeren. Een Energetische Healing zal dit proces ondersteunen door zachtheid, balans en innerlijke rust te stimuleren. Een heerlijke wellness voor lichaam en geest, waarbij je mag ontvangen. 

Stap 6
We sluiten dit traject af met een evaluatie. Tijdens de evaluatie nemen we het pad wat je hebt afgelegd door en we benutten dit moment om de puntjes op de i te zetten.


De bijdrage voor dit traject is €875,-. Dit lijkt wellicht veel, maar denk je eens in. Dit is een kans om je leven voorgoed te veranderen, een levensveranderend proces! Daar is geen enkele prijs tegen opgewassen. De bijdrage is dan ook puur voor de begeleiding tijdens deze sessies en tussen de sessies in. Betalingen in 3 termijnen is in onderling overleg mogelijk. 

Zeg nu zelf, jij bent deze investering toch ook waard! Laat deze unieke mogelijkheid dan ook niet voorbij gaan om die zaken aan te pakken, zodat jij jouw leven kunt leiden zoals jij dat wenst.

Durf jij de uitdaging aan om te kiezen voor jouw Volledige Potentieel, plan dan nu jouw gratis en verblijvende intakegesprek!