Feminime Awakening

Feminine Awakening


Wat een kracht komt er alleen al van dit woord af. Het heeft even geduurd voordat ik mijn eigen vrouwelijkheid heb kunnen omarmen, heb kunnen accepteren en datgene heb losgelaten wat mij in de weg stond. Het heeft mij doen beseffen hoe belangrijk onze vrouwelijkheid is. De puurheid, zachtheid, zuiverheid en liefde wat er door ons heenstroomt. De kracht van moeder natuur, de kracht van het baren van kinderen, het voldragen van een zwangerschap, het oerinstinct van een moeder, opoffering vele generaties wat door ons heen stroomt, de kracht om te dragen van verlies, rouwen, verbranding, verstoting. 

Er wordt zoveel doorgegeven generatie op generatie en aan ons de taak om dat patroon te doorbreken. In eerste instantie voor jezelf, maar ook voor de generaties na ons. 


Afbeeldingen / Feminime Awakening

Hoe ziet het Feminine Awakening traject eruit?
Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:

Stap 1
De eerste stap is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar, stellen we doelen vast, bespreken we waar je behoefte aan hebt en zal ik dit alles verweven in een voor jou op maat samengesteld traject.

Stap 2
We vervolgen dit traject met een familieopstelling op jouw vrouwenlijn. Wat wordt er doorgegeven wat jou niet meer dient, wat is van jou en wat niet en welke koorden gaan we doorbreken. Een opstelling oftewel systemisch werk is een prachtige methode om inzichten te verkrijgen in patronen, situaties, gebeurtenissen en kun je overal voor inzetten en zo ook voor familielijnen. In dit geval gaan we specifiek in op de vrouwenlijn en datgene wat in onze baarmoeder ligt opgeslagen.

Stap 3
Om ons te ontdoen van weerstand en blokkades die op diepere lagen in ons lichaam liggen opgeslagen, gaan we verder met een Holistic Breathing Ademsessie. De kracht van de adem, het verrast mij elke keer weer hoeveel je kunt bereiken alleen al door je bewust te worden van je ademhaling. Door een speciale ademhalingstechniek toe te passen, genoemd de Verbonden Ademhaling, kom je op die plekken in je lichaam waar bewust en onbewust ballast, weerstand, negatieve energie wordt opgeslagen. Door deze prachtige techniek toe te passen gaan we op diepere lagen loslaten. En het fijne van deze methode is dat het niet eens nodig is te weten wat het is wat je los laat. Je bent volledig in dit moment, je bewust van je lichaam, je ademhaling en alles wat daarmee is verbonden. Je werkt niet alleen fysiek, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Stap 4
Nu we ons ontdaan hebben van de weerstand, is het tijd voor omarming en verzachting. Dit gaan we doen door de Rite of the Womb uit te voeren. De Rite of the Womb is een krachtig, vrouwelijk en ceremonieel proces waarin jouw vrouwelijkheid op wat voor manier dan ook centraal staat. De Rite of the Womb mag je vervolgens na afronding van je eigen proces doorgeven aan anderen. Het is een bewustwordingsproces waarin je je vrouwelijkheid opnieuw gaat ontdekken en omarmen en gaat bekrachtigen.

Stap 5
Contact maken met ons Innerlijk Kind is de volgende stap. Dat meisje dat in jou leeft daar diep van binnen. We hebben al zoveel werk verricht. Nu is het tijd om vooral te Zijn en te ontvangen. Inzichten, boodschappen, hernieuwing, versteviging, loslaten vanuit liefde, veiligheid en vertrouwen. We ondersteunen dit proces met Cacao. Cacao opent het hart en zal je helpen zonder oordelen en veroordelen te kijken naar datgene wat zich toont. 

Stap 6
Wauw, wat ben je al ontzettend goed bezig geweest met alles wat op je pad is gekomen tijdens dit traject. Nu is het tijd om stil te staan, te ontvangen, te Zijn. Je mag lekker gaan liggen op de behandeltafel, je ogen sluiten en de heerlijke wellness voor lichaam en geest over je heen laten komen tijdens een Energetische Healing. Ik werk hier volledig intuïtief en zal mij laten leiden door mijn spirits en jouw spirits vragen mij te gebruiken als doorgeefluik, zodat ik alles aan jou mag doorgeven wat jij nodig hebt op dit moment.

Stap 7
We sluiten dit traject af met een evaluatie. We gebruiken de evaluatie om de doorgelopen stappen te evalueren, door te lopen en de puntjes op de i te zetten. Ik kan jouw kracht nu al waarnemen. Wat ben jij gegroeid en wat een prachtige stappen heb je mogen zetten. Ik kan niet wachten om jouw blik te zien.

Stap 8
Het kan zo maar zijn dat je het fijn vindt om terugkommomenten in te plannen. Momenten waarop je kunt sparren, extra inzichten wilt krijgen, of een helpende hand geboden wilt hebben. Het is allemaal mogelijk. Kies dan voor een van de diverse mogelijkheden van Extra Support.

De bijdrage voor dit traject is € 995,-. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Dit is hét moment waarin jij gaat kiezen voor jouw vrouwelijkheid, voor jouw vrouw zijn. Alleen jij voelt die roep van binnen, dat stememtje dat zegt dat het tijd is, dat jij er klaar voor bent. Dit is jouw moment! Voel je welkom, vanuit zachtheid, veiligheid, vertrouwen, eerlijkheid en zuiverheid. Ik ben er om jou te ondersteunen, jou te begeleiden dit hele traject lang. En zo lang als jij dat nodig hebt; zie daarvoor alle mogelijkheden die Extra Support jou biedt.

Het is tevens mogelijk om Extra Support af te nemen als je het fijn vindt om voor langere tijd begeleid te worden op jouw pad. Kijk hiervoor bij het kopje Extra Support. Tussen elke sessies van dit traject zit 2 á 3 weken. Begeleiding tussen de sessies door is bij de prijs inbegrepen en zal bestaan uit telefonisch contact of contact via app, wat voor jou wenselijk is. Tevens krijg je tussen de sessies door huiswerk c.q. opdrachten mee die het proces in gang houden. Denk hierbij aan het schrijven van een brief, affirmaties, visualisaties etc.

Heb je nog vragen over dit traject of zou je er iets aan willen toevoegen wat jij graag in dit traject zou willen zien? Alles is mogelijk. Stel je vragen gerust door een mailtje te sturen naar info@energetischcentrumtilburg.nl of via het Contactformulier op mijn website.