Bevrijd jezelf van angst, trauma of depressie

Bevrijd jezelf van angst, trauma en depressie.


Gun jezelf weer te leven vanuit vrijheid. Te genieten van de kleine dingen in het leven. De schoonheid van de natuur te omarmen en weer echt te leren voelen. 

Zwaarte, de bagage die je met je meedraagt, ontstaan door gebeurtenissen in dit leven en in vorige levens. Patronen die zich herhalen, triggers die blijven triggeren, het voelt alsof je maar niet afkomt van die schaduwkant, alsof deze aan je zit vastgeplakt. Leven met trauma's, depressie of angsten waardoor het je moeilijk wordt gemaakt om te voelen, te leven, te genieten. Ik help je graag weer die versie van jezelf te worden die je graag zou willen zijn. De persoon die je diep van binnen altijd al was, maar die wordt overschaduwd door zaken die aangekeken mogen worden.

Hoe gaan we dat doen?

Ieder persoon is anders, elke bagage is anders. Dit wordt dan ook een op jou afgestemd traject. Precies aangevuld met datgene wat jij nodig hebt, om deze oude patronen te doorbreken.

Methodes als hypnotherapie, holistic breathing, healing, regressie alles haal ik uit de kast om jou te bieden wat maakt dat jij aan het eind van dit traject weer vol nieuwe energie de wereld tegemoet gaat. 

Wil jij weten hoe een op maat gemaakt traject er voor jou uit zal komen te zien? Plan dan nu een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek in en ik neem graag samen met jou door wat ik voor jou kan betekenen.


Afbeeldingen / Regressietherapie