Reikibehandelingen

Reikibehandeling

Reiki oftewel Universele (Rei) Levensenergie (Ki). Iedereen heeft Reiki in zich. Reiki is een oude Japanse techniek waarbij universele energie via de behandelaar wordt doorgegeven aan de ontvanger. Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan ingezet worden ter verzachting en ter ondersteuning van vele klachten. Reiki is echter nooit een vervanging van de reguliere geneeskunde. Als Reiki Master heb ik geleerd om te werken met de standaard handposities zoals Mikao Usui deze heeft uitgedragen.

Mikao Usui is de grondlegger van Reiki. Na een 21 daagse periode van meditatie, bidden en vasten op de heilige berg Kuramayama ontving hij inzichten. Inzichten die hij verder is gaan ontwikkelen; wat er vervolgens toe heeft geleid dat hij een methode heeft ontwikkeld die het mogelijk maakt om energie af te tappen en door te geven en hiermee was de eerste Reiki Master geboren. Deze ervaring heeft de basis gelegd voor het Reiki-systeem.

Ben jij toe aan rust, ontspanning, voel jij je onrustig of heb je last van lichamelijke blokkades dan is een reikibehandeling wellicht een optie voor jou. Bij deze behandeling ga ik aan de slag met jouw energiebanen beter bekend als meridianen. Ik pas Reiki toe middels de standaardhandposities zoals deze door Usui zijn doorgegeven, beginnend van boven naar beneden.

Na een behandeling voel je je:

  • lichter
  • in balans
  • energieker
  • ontspannen

Tevens ontvang je inzichten die naar voren kunnen komen tijdens de behandeling en werken we gericht op jouw hulpvraag. Tijdens een Reikibehandeling hoef je niets te doen of te zeggen, maar hoef je alleen “te zijn” en te ontvangen. Het kan tevens zijn dat ik tijdens de behandeling mijn drum inzet om de blokkades los te trillen, waarbij de drum net dat beetje extra geeft. Tevens werk ik in de Aura middels het daarvoor bestemde Reiki-symbool welke ik heb ontvangen van mijn Reiki Master tijdens mijn proces tot Reiki Master. Met dit symbool haal ik opgeslagen ballast, energie van anderen etc. uit jouw Aura, schoon ik deze op en vul ik deze met nieuwe energie.

Reiki is een energetische behandelvorm en wordt gegeven vanuit een holistisch oogpunt. We werken dus niet alleen energetisch maar ook op een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Het is raadzaam om tot enkele dagen na de behandeling extra veel water te drinken om de afvalstoffen die vrijkomen bij een Reikibehandeling snel af te kunnen voeren.

Uitvoering behandelingen

Een Reikibehandeling kan op afstand of live uitgevoerd worden.

Bij een behandeling op afstand stem ik aan de hand van een foto energetisch op je af, waarna de Reikibehandeling middels het afstandssymbool wordt uitgevoerd. We spreken op voorhand een datum en tijdstip af. Belangrijk is dat je in een rustige ruimte waar je niet gestoord kunt worden het voor jezelf prettig maakt door kaarsjes, muziekje, alles wat jij nodig hebt om te ontspannen. Een Reikibehandeling op afstand is net zo waardevol als een behandeling op locatie.

Tevens kan een behandeling via zoom plaatsvinden.

Bij een live behandeling spreken we bij mij in de praktijk af of op verzoek kom ik bij jou thuis.

Een Reikibehandeling duurt gemiddeld 60-75 minuten, prijs € 50,00.

Een stoelbehandeling duurt 30 minuten, prijs € 22,50.

Bij een behandeling op afstand of live via zoom dient betaling vooraf te geschieden.

Kennismakingsactie: pretalk, Reiki 30 minuten en aftertalk: € 29,-
Nu tijdelijk t/m 29.03.2024

3 rittenkaart

Een 3 rittenkaart houdt in dat je deze kaart in zijn geheel afneemt en je vervolgens recht hebt op 3 behandelingen. Deze behandelingen kun je op een door jou gekozen moment plannen, dus op het moment dat jij voelt dat jij het nodig hebt. Je krijgt maar liefst een korting van € 5,- per behandeling! Ben je van plan meerdere keren te komen, dan is deze 3 rittenkaart voor jou dus ideaal. Betaling dient vooraf te geschieden.

Neem nu je 3 rittenkaart af voor € 95,00! Deze actie loopt tot en met 29 april 2024.


Image

REIKI I

Image

REIKI II

Image

1 OP 1 TRAJECT