Een reis naar jouw Zielenheiligdom, dat klinkt toch fantastisch! Maar wat houdt deze reis nu precies in en hoe gaat dat in zijn werk?

De therapievorm die hiervoor wordt ingezet, wordt regressietherapie genoemd en in dit specifieke geval gaat het om SoulKey Therapy. Bij regressietherapie ga je terug in de tijd en daar sluit deze reis naar jouw Zielenheiligdom goed op aan. Je wordt tijdens deze reis begeleid naar jouw onderbewustzijn, “jouw zielenkamer of zielenheiligdom”. In jouw zielenkamer of zielenheiligdom, of noem het gerust “a treasure room” want je vindt er tal van “treasures”, kun je boodschappen vinden die jou zullen helpen in het dagelijks huidige leven. Huidige leven benoem ik bewust, want in jouw zielenkamer zijn ook wegen om terug te keren naar vorige levens (past lifes) of het leven tussen levens (life between lives).

Ook is er de mogelijkheid om toegang te verkrijgen naar jouw hoger bewustzijn. Een plek waar je alle vragen kunt stellen die voor jou van toepassing zijn in je huidige leven. Waar je vragen kunt stellen over dat wat jou bezig houdt; waar je antwoorden ontvangt die jou zullen helpen om verder te komen.

Regressietherapie valt ook heel goed in te zetten bij trauma’s of bij levensvragen waarom gebeurtenissen jou zijn overkomen of waarom je telkens in dezelfde situatie belandt. Wat zijn de lessen die je daar uit mag halen? Of wil je weten waar je vandaan komt of wat jouw doel is in dit leven? Ook dit soort vragen zullen in die mate worden beantwoord wat voor jou op dit moment van toepassing is om te weten. Vertrouw erop dat je krijgt aangereikt wat op dit moment voor jou nodig is om jouw verdere doel in dit leven na te streven.

Ik kan mij voorstellen dat als je nog niet bezig bent met energetisch werk, dit heel zweverig over komt. Maar juist dan nodig ik je uit om een SoulKey sessie te proberen. Zelf te ervaren wat een SoulKey sessie bij jou teweeg kan brengen, want ook al vraag je jezelf af of dit allemaal mogelijk is en het geen onzin is of waanzin, het is juist zo voelbaar; het valt niet te omschrijven; het is het voelen, het weten. Het enige wat ik van je vraag is om open te staan voor nieuwe ervaringen en je zult versteld staan. Echt een cadeautje voor jezelf.

Een SoulKey sessie duurt plm. 1,5 – 3 uur. De opbouw is belangrijk om alles ook in het lichaam te integreren. We beginnen dan ook altijd met een Basic SoulKey sessie.

Voel je na deze eerste sessie dat je wilt verdiepen en meer wilt weten over datgene wat wordt aangereikt, dan is het mogelijk om te kiezen voor een trajectvorm. Dit traject bestaat uit 3 sessies. Sessie 2 en 3 kunnen uit het Master SoulKey gedeelte bestaan. Dit gedeelte is niet voor iedereen geschikt en alleen als jij er klaar voor bent en het een doel dient, zal dit deel zich voor jou openen. Daarom bied ik sessie 1 als losse sessie aan. Voel je na sessie 1 de behoefte om verder te gaan en binnen een gestelde termijn een tweede sessie te plannen, dan is de trajectvorm interessant en wordt het verschil ten opzichte van de pakketprijs met de eerste al uitgevoerde sessie nog in rekening gebracht.

Prijs Basic SoulKey sessie: € 199,50
Prijs SoulKey traject 3 sessies: € 666,66

Overige informatie van toepassing op cliënt:

  • Cliënt mag niet bedwelmd zijn door alcohol, medicijnen of andere drugs.
  • Cliënt moet de hele dag besteden aan deze ervaring.
  • Cliënt moet uitleg krijgen, open en positief werken met een open geest.
  • Cliënt moet de dag rustig beginnen zonder stimulus zoals koffie, frisdrank etc.
  • Cliënt moet zorgvuldig het intakeformulier invullen.
  • Cliënt moet het doel van zijn eigen sessie en de mogelijkheden van de SoulKey begrijpen.
  • Gebruik van medicijnen graag vermelden. Medicijnen als antidepressiva, ritalin e.d. kunnen een negatieve invloed op de sessie hebben.
  • Indien je een psychose hebt gehad of last hebt van schizofrenie dan is een SoulKey sessie waarschijnlijk niet de beste optie voor jou. We kunnen altijd bespreken wat de mogelijkheden zijn.
  • Indien je zwanger bent, dan kan een SoulKey een hele mooie toevoeging zijn, waarin fantastische belevingen kunnen worden waargenomen en je contact met je ongeboren kind kunt maken. Feitelijk maak je een dubbele zielenreis. Dit is echt een cadeautje, ook voor mij als therapeut.