Het is niet alleen mogelijk om met hypnotherapie zaken aan te pakken, verandering teweeg te brengen of los te laten, het is eveneens net zo goed mogelijk om met hypnotherapie te ontspannen.

Stel je maar eens voor dat je lekker ontspannen ligt in mijn speciaal voor hypnotherapie aangeschafte stoel en je wordt meegenomen naar een plek waar je al eerder bent geweest. Een plek uit je herinneringen waarin je je vrij voelde, gelukkig, een plek waar je echt jezelf kon zijn en waar je je op z’n minst neutraal voelt. Vanuit deze heerlijke plek wordt je meegenomen en zul je nog meer in die ontspannen staat verkeren op die ene plek in jouw onderbewustzijn die het nodig heeft om te ontspannen. En laat je maar gewoon meevoeren naar die plek.

En nu we toch zijn op deze heerlijke fijne plek hoe fijn is het dan dat je op een hele ontspannen manier Mindfulness overzicht kunt creëren, en omdat je overzicht kunt creëren juist op die hele ontspannen manier hoe fijn is het dan dat je geheel Mindfulness op deze heerlijke fijne plek kunt verblijven 😉

Ben jij op zoek naar een moment om even geheel in het Hier en Nu te zijn, alles erom heen even te parkeren en je gewoonweg mee te laten nemen naar die ene heerlijke fijne plek daar diep in jouw Onderbewustzijn?

Boek dan jouw sessie van plm. 60 minuten en ontvang daarbij geheel gratis een visualisatie die je thuis kunt beluisteren, wanneer en zo vaak als jij nodig hebt en het jou uitkomt. Bijdrage voor deze sessie: € 95,-