Onzichtbaar willen zijn

Iedereen herkent zich waarschijnlijk wel in dat gevoel. Jezelf willen terugtrekken, drukte in je hoofd door allerlei gedachtes, stress en druk van buitenaf. Maar ook onzichtbaar willen zijn omdat je jezelf niet ziet.

Dit gevoel kan ontstaan door allerlei oorzaken. Door situaties in het ouderlijk gezin, ballast wat doorgegeven wordt generatie op generatie, door gebeurtenissen in dit huidige leven of zelfs in vorige levens.

Jezelf niet willen zien met al je imperfecties. In de spiegel kijken niet kunnen opbrengen. Allerlei emoties, gedachtes, patronen of beperkende overtuigingen zijn een grote chaos van binnen en spelen een grote rol in je dagdagelijks leven. Zij beïnvloeden jouw gedrag.

Door Gedragsverandering op diepere lagen in je onderbewustzijn te creëren en de Beste Versie van Jezelf neer te zetten en te integreren en transformeren vindt er een doorbreking plaats van oude gewoontes.

Je zult weer open kunnen staan voor positieve benadering naar jezelf toe en je zult vervolgens merken dat ook gedragsverandering bij anderen naar jou toe plaatsvindt.

Als jij jezelf zult zien en accepteren zoals je bent, jezelf op waarde weet te schatten en jouw plek op deze wereld inneemt, zullen anderen jou ook zien en waarnemen.

Verandering begint bij jezelf en hypnotherapie is daarbij een zachte doch effectieve begeleiding waarbij je op een respectvolle en liefdevolle manier over die drempels zult stappen.

Ben jij klaar om jezelf echt te zien? In de spiegel te kijken en vanuit liefde terug te kijken?

Duur sessie plm. 60-90 minuten; bijdrage € 149,00