Coachingstrajecten

Op deze pagina vindt je uitgebreide informatie over wat voor mij een coachingstraject inhoudt. Zoals je kunt lezen op mijn website, ben ik in veel gebieden geïnteresseerd. Ik vind het dan ook heerlijk dat ik jou een diversiteit aan technieken kan aanbieden om jou te mogen helpen met jouw hulpvraag.

Een speciaal voor jou op maat gemaakt coachingstraject! Wanneer kies je voor zo’n op maat gemaakt traject en wat houdt zo’n traject nu eigenlijk in?

Tuurlijk, ik bied ook losse sessies aan, maar als je echt met jezelf aan de slag wilt gaan is een losse sessie niet voldoende. Dan is een op maat gemaakt traject ideaal. Als je kiest voor meerdere sessies en dus een op maat gemaakt coachingstraject, dan gaan we samen om tafel om uitgebreid door te nemen waar je naar toe wilt. Wat is wat je wilt bereiken, waar wil je aan gaan werken en waar wil je naar toe? Tijdens dit intakegesprek stem ik alvast kort energetisch op je af en voel ik met je mee wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Vervolgens maken we een plan van aanpak en stellen we het aantal sessies vast en de periode waarin deze sessies zullen plaatsvinden. Het kan zijn dat het juist fijn is om een sessie om de week plaats te laten vinden gedurende 3 maanden lang of je kiest juist voor 1 sessie per maand gedurende 6 of 12 maanden lang.

Een losse sessie kan vooral dienen als herhaling nadat je een traject hebt afgerond. Om even eens in de zoveel tijd een reminder te krijgen van waar het ook alweer om draait of om eventjes die schop onder je kont te krijgen;-)

Een waardevolle investering voor jezelf waar jij je leven lang plezier van hebt. Een totaalpakket waarin we energetisch, lichamelijk, emotioneel en mentaal aan de slag gaan, want daar ligt de sleutel naar heling en daadwerkelijke verandering in jezelf en je leven.
Quoates / 7Hulpmiddelen

Een van de volgende technieken zou ik bijvoorbeeld kunnen inzetten tijdens een sessie:
  • EFT (Emotional Freedom Technique ook bekend als “kloptechniek”)
  • Reiki
  • Breathwork
  • Opstellingen
  • Hypnotherapie
  • Reading of afstemming


Kortom, een diversiteit aan hulpmiddelen om te komen daar waar jij naar toe wilt. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stel dan je hulpvraag en laten we een kennismakingsgesprek plannen waarbij we samen gaan voelen of je bij mij aan het juiste adres bent voor jouw vraagstukken. Indien we beiden JA zeggen tegen een coachingstraject gaan we een plan van aanpak opstellen en ontvang je van mij een voorstel.

Lieve groet,
Mariska van HestBijdrage
1 losse sessie: € 90,-
Bundelprijs 3 sessies: € 290,-*
Bundelprijs 5 sessies: € 520,-*
*Dit is inclusief tussentijdse begeleiding. Denk hierbij aan het meegeven van “huiswerk”, tussentijds contact via mail, app of telefoon of datgene waar op dat moment behoefte aan is.

Tijdelijke actie: plan nu een adviesgesprek + personal coaching in van 45-60 minuten en bespreek waar jij naar toe wilt en kom er achter wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. En dat voor maar € 35,00! Geldig tot en met 27 mei 2024.