Creëer je eigen onderneming!

Klinkt jou dat ook als muziek in je oren? Je bent van plan je eigen onderneming op te zetten en barst van de creativiteit. Maar hoe ga je die creativiteit tot uiting brengen en uitdragen? Dat kan best een lastig onderdeel zijn. Een onderdeel waarbij je in je hoofd blijft zitten en soms vergeet te luisteren naar je gevoel. Je brein, ego, vindt er van alles van en je voelt je enthousiasme steeds meer afnemen.

Stop! Het is zonde om al die creativiteit en enthousiasme te blokkeren. Zet deze juist om in kracht. Hypnotherapie is een fantastische manier om inzicht en overzicht te laten ontstaan.

Door juist naar voren te laten komen waar jouw krachten liggen, waar je blij van wordt, waar je naar toe wilt werken, hoe jij jouw bedrijf voor je ziet, welke klanten je wilt aantrekken, hoe komt je logo eruit te zien en noem maar op, krijg je helder voor ogen hoe jij jouw zaken wilt aanpakken en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Duur sessie, 60-90 minuten; bijdrage € 250,00. Dit is inclusief een opgenomen visualisatie c.q. meditatie die jou zal ondersteunen tijdens jouw verdere proces.