Kindafstemming

Aan de hand van een foto, voor- en achternaam en geboortedatum stem ik energetisch op het kind af, waarna ik alles wat ik doorkrijg en voel verwerk ik een verslag.

Wanneer kies je voor een kindafstemming?
Als je kind bijvoorbeeld niet lekker in zijn of haar vel zit en je komt er niet achter wat er aan de hand is, kan het een hele fijne manier zijn om toch te weten te komen waar je je kind bij kunt ondersteunen. Je voelt en ziet dat er van alles in het hoofdje van je kind omgaat, dat het last heeft van alle prikkels, gedachtes en emoties, maar jouw zoontje of dochtertje laat je niet binnen en dus tast je in het duister en kun je niks anders dan van een afstandje toekijken hoe jouw kind met zichzelf worstelt.

Maar wat als je door middel van een kindafstemming gerichter je kind kunt bijstaan, omdat je handvatten krijgt aangereikt vanuit het universum? Geen stress, geen zoektocht, geen spanning, maar vanuit liefde, vanuit licht, vanuit ruimte je kind kunnen bijstaan tijdens zijn of haar proces.

Tijdens het energetisch afstemmen is geen direct contact met het kind of volwassene nodig en je hoeft ook geen directe informatie door te geven als je dit niet fijn vindt. Wil je gerichter afstemmen op een situatie dan is het fijn om wat informatie te verstrekken, maar dit is geheel vrijblijvend.

Het uitgewerkte verslag wordt per e-mail toegestuurd, waarna er de mogelijkheid is om telefonisch of al dan niet per e-mail vragen te stellen over de uitwerking. Intuïtieve reading met uitgebreide uitwerking op A4 voor € 50,-. Afbeeldingen / kindafstemming